Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka postaje lice kluba?

Beckham nudi Modriću brda i doline: Astronomska plaća od koje boli glava

Beckham vidi hrvatskog kapetana kao zaštitno lice svog novog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dvije godine čekanja ambiciozni projekt Davida Beckhama napokon se pokreće. Inter Miami, novi klub u MLS-u, odigrat će svoju premijernu sezonu koja počinje 29. veljače 2020.

Prema pravilima MLS-a, klub ima pravo na tri ugovora izvan salary capa. Ta kvota još je neispunjena, u sastavu kluba trenutačno se nalaze samo imena koja su poznata eventualno ljubiteljima popularne videoigre Football Manager.

Beckham, jedan od suvlasnika kluba, u svoju momčad vabi poznata imena, a jedna od najvećih želja jest Luka Modrić.

gol expired Puca li u Cityju? Procurili detalji kriznog sastanka, najveće zvijezde mole Guardiolu da prestane divider

Reporteri madridske Marce otputovali su u Miami u posjet novom klubu, a u izvještaju navode da su Modriću spremni ponuditi dvostruko veću plaću od one koju ima u Realu. Prema dostupnim podacima, Modrić u Realu zarađuje nešto više od 10 milijuna eura godišnje.

Međutim, teško je očekivati da će Beckham privoljeti Modrića da se pridruži njegovu klubu u prvoj sezoni. Realnije je očekivati da bi se to moglo dogoditi sljedeće godine kada Modriću istječe ugovor s Realom.

Osim Modrića, na meti je Edinson Cavani, čiji ugovor istječe na kraju ove sezone, iako je on bliži odlasku u Atletico Madrid. Spominjao se i Luis Suarez, koji je, kao i Modrić, pod ugovorom do ljeta 2021.

gol expired Brutalna realnost koja izaziva strah: Barca izgubila ono što ju je krasilo godinama divider

Miami će se tako vjerojatno za početak morati okrenuti nešto manje glamuroznim pojačanjima. Najavili su da neće nužno posezati za poznatim imenima, nego će težiti dovođenju kvalitetnih igrača.

Osim igračke križaljke, klub mora riješiti i druge probleme, prije svega stadion. Željeni novi stadion još nije u izgradnji, pa će za početak igrati na Lockhart Stadiumu, zdanju na kojem je svoje utakmice igrala momčad Fort Lauderdale Strikersa iz ugašene lige NASL-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider