Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u stilu garrinche

Tottenhamov branič umirovio Coutinha: "Poslao ga po ćevape" potezom utakmice

Perspektivni Argentinac pokazao je Brazilcima da i Gaučosi znaju zaplesati sambu.

Foyth protiv Coutinha (Foto: Screenshot) (Foto: Screenshot)

Tottenhamov Argentinac Juan Foyth primarno je stoper, ali na Copa Americi istaknuo se dobrim partijama na poziciji desnog beka, na kojoj je odigrao kompletno četvrtfinale i polufinale.

Nakon četvrtfinala protiv Venezuele, Foyth je otkrio argentinskim novinarima da se za nastup na neprirodnoj poziciji pripremao pomoću mobilne aplikacije, koja omogućuje uvid u sve potrebne informacije o igračima koje je morao čuvati.

Foyth je startao na desnom beku i protiv Brazila. Sudeći po fantastičnom potezu koji je izveo na isteku 89. minute, ne bi nas čudilo da je, osim aplikacije, uoči utakmice pogledao i nekoliko videa s najboljim potezima legendarnog brazilskog driblera Garrinche.

Sporna situacija (Screenshot) Argentina bijesna, Messi se obrušio na suce nakon ispadanja: ''Svašta sude cijeli turnir, a danas...'' divider

Baš u njegovu stilu "poslao je po ćevape" Philippea Coutinha. Zaplesao je sambu oko statične lopte i izbacio Coutinha bez doticanja iste, a nakon toga još i lijepo, kroz noge protivnika, dodao Messiju na 20-ak metara od gola.

Zasigurno potez utakmice, ali slaba je to utjeha za Foytha, čija se Argentina oprostila od turnira. Međutim, za Foytha još ima vremena – tek mu je 21 godina i najbolje od njega tek se očekuje. U Spursima nije baš puno igrao prošle sezone, ali potencijal je vidljiv, pa ne treba sumnjati da će mu sunarodnjak Mauricio Pochettino s vremenom dati više prilika.

Poznata brazilska sutkinja šokirana nemoralnom ponudom, sama objavila detalje Fernanda Colombo (Instagram) Fernanda Colombo (Instagram) Fernanda Colombo (Instagram) +9 Fernanda Colombo (Instagram)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider