Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte zašto

Argentina bijesna, Messi se obrušio na suce nakon ispadanja: ''Svašta sude cijeli turnir, a danas...''

Lionel Messi nije štedio suce nakon ispadanja od Brazila u polufinalu Cope.

Sporna situacija (Screenshot)

Argentinski reprezentativci bijesni su nakon što ih je Brazil s 2:0 izbacio u polufinalu Copa Americe. Gaučose je razbjesnio ekvadorski sudac Roddy Zambrano, koji je, po njima, cijelu utakmicu ''navlačio'' za Selecao.

Posebno ljut bio je Lionel Messi, koji je po već tko zna koji put ostao bez trofeja s Argentinom, jedinog ostvarenja koje mu nedostaje u velikoj karijeri.

"Cijeli turnir sviraju svakakve gluposti, a danas nisu ni pogledali VAR. Nisu nam sudili dva penala. Bilo je tako tijekom cijele utakmice, nama kartoni, njima ništa. To su situacije koje te izbace iz ritma. Ne tražimo isprike, ali nadam se da će CONMEBOL napraviti nešto u vezi s ovakvim suđenjem", zavapio je Messi u mix-zoni nakon utakmice.

Dva potencijalna penala koja je spomenuo Messi posebno su razljutila Argentince.

Prva situacija dogodila se u 71. minuti pri rezultatu 1:0, a u nastavku iste akcije Brazil je postigao gol za 2:0. Dani Alves srušio je Sergija Aguera prema kojem je išla Messijeva dubinska lopta, ali sudac se nije oglasio i u nastavku akcije Roberto Firmino zabio je za veliku prednost.

"To nije penal, nego obrnuto, Aguero je stao na mene, sudac je morao suditi prekršaj u moju korist, ali akcija je počela pa je nije prekidao", rekao je iskusni bek nakon utakmice.

Druga situacije dogodila se u 84. minuti nakon kornera. Arthur je ramenom, hokejaški nokautirao Otamendija, ali sudac je opet pustio da se igra dalje. Argentinci smatraju da je i to bio penal kojim su se mogli vratiti u utakmicu. Međutim, spakirat će kofere i opet ostati bez naslova kontinentalnog prvaka, koji čekaju još od 1993.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider