Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mogla šutjeti

Poznata brazilska sutkinja šokirana nemoralnom ponudom, sama objavila detalje

Fernanda Colombo svoju je karijeru izgradila u nogometu i želi da tako i ostane.

Galerija Fernanda Colombo (Instagram) Fernanda Colombo (Instagram) Fernanda Colombo (Instagram) +9 Fernanda Colombo (Instagram)

Sigurno se sjećate poznate brazilske linijske sutkinje Fernande Colombo. Dobila je i više od pet minuta slave kada su brazilski, a onda i svjetski mediji prije nekoliko godina počeli objavljivati kako atraktivna sutkinja dijeli pravdu na nogometnim utakmicama u Brazilu.

U međuvremenu se umirovila, ali nastavila raditi u nogometu u jednoj TV emisiji. U fokus medija izvan svoje zemlje došla je nakon objave na svom profilu na Instagramu u kojoj je otkrila da je dobila ''nemoralnu'' ponudu, ali ne u novinarstvu, već da postane eskort-dama.

Bujne Paragvajke opet zasjenile Brazilke, ali ovo je bila njihova posljednja parada Paragvajske navijačice na Copi (Foto: AFP) Paragvajska navijačica na Copi (Foto: AFP) Larissa Riquelme i brazilska navijačica (Foto: AFP) +9 Paragvajska navijačica na Copi (Foto: AFP)

''Upravo sam primila e-mail koji sadrži nemoralnu seksualnu ponudu zbog koje se osjećam kao smeće. Sve što želim je raditi ono što volim, a to je nogomet i novinarstvo'', napisala je Fernanda, koja samo želi da je poštuju.

Ponuđeno joj je da pravi društvo, kako se navodi, obrazovanim i uglednim muškarcima najmanje za sedam tisuća reala (oko 12 tisuća kuna). Naravno, sve je odbila s gnušanjem…
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider