Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje je Erling?

Navijači ne mogu vjerovati što je Gvardiol napravio od Haalanda: "Neka pita Messija kako protiv Joška"

Sinoćnja disertacija doktora Joška Gvardiola na temu "kako zaustaviti najboljeg napadača svijeta i učiniti ga nevidljivim" oduševila je neutralne navijače.

Galerija Joško Gvardiol i Erling Haaland Joško Gvardiol i Erling Haaland Joško Gvardiol +2 Joško Gvardiol

Za Erlinga Haalanda mnogi će analitičari reći kako je najbolji napadač svijeta trenutačno, ali sinoć je na utakmici Cityja i Leipziga u Ligi prvaka, sa svojom vjernom sjenom Joškom Gvardiolom, bio nevidljiv. Branič hrvatske reprezentacije i društvo sveli su strah i trepet svjetskih obrana na epizodnu ulogu.

Joško Gvardiol Trener Leipziga sve otkrio: Joško Gvardiol rekao mu je gdje želi igrati divider

Društvene mreže jutros gore kao onomad poslije Belgije kad je Joško zavezao ruke Romeluu Lukakuu na Svjetskom prvenstvu, uz sitnu razliku. Neutralni navijači danas će se sjetiti pokojeg detalja u kojem je belgijski napadač imao priliku zapapriti Vatrenima i svom čuvaru, ali Haalandov učinak od sinoć još je mizerniji.

"Spremio ga je u džep", pišu pojedini navijači.

"Neka ga Messi nauči kako s Gvardiolom", pišu drugi.

Naime, u prvoj utakmici Lige prvaka protiv Gvardiolova Leipziga skinuo je vlastiti negativni rekord, prema službenoj statistici norveški je napadač u 90 minuta samo 22 puta dodirnuo loptu. Taj je podatak najbolji "pismeni" dokaz onoga što je sinoć Gvardiol napravio Haalandu, jer ga nije puno braniča uspjelo stopirati na taj način.

Joško Gvardiol Gvardiol pokazao klasu: Ovo još nitko nije napravio Cityju u Ligi prvaka ove sezone divider

Treba biti pošten i priznati mu kako je imao jedan šut ka golu, u toj prilici prošao je Joška, ali pucao je iz teške pozicije i bez veće opasnosti za gol domaćih.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider