Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procurio zanimljiv podatak

Gvardiol pokazao klasu: Ovo još nitko nije napravio Cityju u Ligi prvaka ove sezone

Hrvatski nogometaš Joško Gvardiol upisao se u strijelce protiv Manchester Cityja.

Joško Gvardiol (Foto: Afp)

Joško Gvardiol, hrvatski nogometaš i član RB Leipziga, nastavlja oduševljavati nogometnu javnost. U prvom susretu osmine finala Lige prvaka zabio je Manchester Cityju za izjednačenje i tako produžio nadu njemačke momčadi za plasman u sljedeći krug.

Ipak, utakmica nije počela bajno za Leipzig, koji je u 28. minuti primio pogodak nakon velike Schlagerove pogreške. Englezi su izveli brzu kontru, Gundogan je, uz dosta sreće, progurao loptu Gvardiolu kroz noge i uposlio Mahreza, kojem nije bilo teško zabiti.

Joško Gvardiol Englezi se naslađivali Gvardiolu pa opako zažalili: "Preklinjem vas, kupite ga" divider

Na sreću po njemačku momčad, sve se preokrenulo u drugom poluvremenu. Preuzeli su veću inicijativu na terenu, a to im se isplatilo u 69. minuti kada je Gvardiol zakucao loptu glavom u gostujuću mrežu.

To je oduševilo engleske navijače, te su na Twitteru preklinjali svoje klubove da kupe hrvatskog braniča, koji je namučio momčad Pepa Guardiola. Nakon utakmice je, naime, procurio podatak da je Vatreni imao 89 dodira na utakmici, najviše od svih igrača koji su igrali protiv Cityja u Ligi prvaka ove sezone.

Joško Gvardiol VIDEO Pogledajte nebeski skok Joška Gvardiola za izjednačenje protiv Cityja divider

Trebao mu je samo jedan jedini dodir u Cityjevu kaznenom prostoru da zabije pogodak. Što drugo reći, nego – naklon do poda, Joško!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider