Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maestro

Još jedno Modrićevo remek-djelo: "Kad je bio klinac, upao je u isti kotao kao Obelix, takvog igrača nema u Europi"

Još jedna velika večer Real Madrida u Ligi prvaka, još jedna velika večer Luke Modrića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Puno toga se promijenilo u ovih 11 godina, koliko je kapetan hrvatske reprezentacije u Kraljevskom klubu, mijenjaju se igrači i treneri, prolaze godišnja doba, ali jedna je konstanta – Luka Modrić.

Poslije uvjerljivih 5:0 Reala u 3. kolu Lige prvaka mnogi jutros pričaju o dva gola Viniciusa Juniora i njegovoj sjajnoj partiji protiv Šahtara, ali svi ostali o još jednoj magičnoj predstavi hrvatskog maestra, čija su dodavanja kao "potezi kistom na platnu" i čiji nogomet s 36 na grbači izgleda tako jednostavno…

Kao Obelix

"Uz izuzeće Vinijeva gola, najbolje od Real Madrida sinoć ponovo je bio Luka Modrić, koji je, čini se, upao u isti kotao kao i Obelix kad je bio klinac jer svaku utakmicu izgleda sve svježije i snažnije. Hrvat je iskoristio sve slabosti Šahtara i olakšao je život svojim suigračima", započinje autor Asova komentara u današnjem izdanju.

Pogledajte Lukinu briljantnu asistenciju za 0:2 OVDJE.

"Kad je bio bez lopte, stizao je u pomoć svojoj obrani, a kad je Real bio u posjedu, radio je s loptom što je htio. Njegova je sinoćnja partija bila festival nogometa."

Skupo planira prodati svoje mjesto u momčadi

"Modrić iz sezone u sezonu pokazuje svim veznjacima koji ga planiraju zamijeniti u sredini Real Madrida kako će svoju startnu poziciju skupo prodati. Dok god ga noge slušaju, ne postoji vezni igrač u Europi koji igra bolji nogomet od Luke. Nastavi li se ovako brinuti za svoje tijelo, bit će najbolji primjer ostalim igračima u svlačionici koji lako odustaju…"

"Imati 36 godina i igrati s njegovom razinom samopouzdanja nije slučajnost. Modrić živi po zakonima ove profesije i prije nekoliko godina shvatio je kako samo talent nije dovoljan za doseći elitu. Jasno je kako će njegovo tijelo jednog dana reći dosta i tad će Real Madrid morati razmisliti o njegovoj zamjeni, ali dok god ima Modrića spremnog za prvih 11, Ancelotti može mirno spavati."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider