Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brzo je reagirao

Messijev otac stao na kraj naklapanjima: "Apsolutno ništa nije dogovoreno"

Jorge Messi, otac i zastupnik Lionela Messija, demantirao je glasine o njegovom potpisu za Al-Hilal.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Lionel Messi na kraju sezone napušta PSG i potpisuje za saudijski Al-Hilal, objavila je senzacionalnu vijest francuski AFP, ali uskoro je stigao demantij.

"Apsolutno ništa nije dogovoreno ni sa jednim klubom za iduću sezonu. Odlučit ćemo na kraju sezone. Ništa nije potpisano ili usmeno dogovoreno. To su samo lažne vijesti koje koriste Leovo ime", poručio je Jorge Messi, otac i zastupnik argentinskog nogometaša odbacivši tako navode AFP-a, koji se poziva na pouzdane izvore iz Saudijske Arabije.

Statua Davida Silve Pred stadionom Cityja već ima svoju statuu, a sad s 37 godina uvodi svoj trenutačni klub u Ligu prvaka divider

Prema tim izvorima Messi je, navodno, imao puno lakše pregovore s klubom, nego Cristiano Ronalo koji se oko ugovora s Al-Nassrom lomio tjednima. Što se pak tiče financijskog dijela dogovora, izvor otkriva da se radi o ugovoru vrijednom između 500 i 600 milijuna eura, ali više od toga nije poznato.

Podsjetimo, PSG je prije nekoliko dana suspendirao Messija, jer je bio u Saudijskoj Arabiji, a da o tome nije obavijestio klub. No suspenzija je ukinuta vrlo brzo, nakon pet dana.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider