Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIŠTA OD BARCELONE

Francuzi otkrili: Messi napušta PSG i dobiva najbogatiji ugovor u povijesti?

Prema informacijama do kojih je došao francuski AFP, Lionel Messi je dogovorio sve sa saudijskim Al-Hilalom.

Lionel Messi (Foto: Profimedia)

S početkom idućem nogometne sezone Lionel Messi trebao bi biti članom saudijskog Al-Hilala.

Zapravo, ime kluba s kojim je pregovarao drži se u tajnosti, no spomenuti Al-Hilal zapravo je jedini koji se posljednjih dana u kontekstu Messija spominjao, pa je gotovo sigurno kako se radi upravo o njemu.

Nevjerojatno bogatstvo za dolazak u Saudijsku Arabiju

Prema informacijama kojima raspolaže AFP, a dobio ih je od izvora iz Saudijske Arabije jako dobro upoznatog s cijelom situacijom, Argentinac je dogovorio najvrjedniji ugovor u povijesti nogometa.

Izvori isto tako otkrivaju kako je Messi sa Saudijcima imao puno lakše pregovore nego Cristiano Ronaldo, koji se oko ugovora s Al-Nassrom lomio tjednima.

Messi je prošlog tjedna bio u Saudijskoj Arabiji, a da o tome nije obavijestio klub, zbog čega ga je PSG suspendirao, ali mu je suspenzija nakon pet dana ukinuta.

Što se tiče spomenutog financijskog dijela, izvor otkriva da se radi o ugovoru vrijednom između 500 i 600 milijuna eura, no više informacija nije poznato.

Vidjet ćemo kako će ovo djelovati na PSG, koji bi u slučaju potvrde informacije mogao Messija još jednom suspendirati te završiti sezonu bez njegovih usluga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider