Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još uvijek traži klub

Bivša jedinica Engleske i Manchester Cityja šokirala fanove svojom fizičkom spremom

Bivša jedinica Engleske i Manchester Cityja naporno radi na sebi dok čeka pravu ponudu jednog od zainteresiranih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivša jedinica Engleske i Manchester Cityja Joe Hart, koji je još uvijek u potrazi za klubom, ugodno je iznenadio brojne fanove svojim isklesanim tijelom. On se na svom Instagramu pohvalio svojim tijelom i pritom poslao motivacijsku poruku u teškom razdoblju njegove karijere.

"Sve što mogu u ovom trenutku učiniti je gurati čovjeka u ogledalu da još više radi", napisao je Hart i priložio nekoliko fotografija iz teretane.

gol expired Barca konačno našla kupca za promašaj stoljeća i rješava se legende: Veliko pojačanje može doći samo pod jednim uvjetom divider

Iako je upisao 266 nastupa za Manchester City i 75 za Englesku, Hart je posljednjih sezona bio igrač kojeg je Manchester City posuđivao raznim klubovima, a potom ga prodao Burnleyju koji je odlučio da neće produljiti njegov ugovor koji je istekao u lipnju.

Hart je trenutno bez kluba i bez pravih ponuda, što je uistinu iznenađujuće za vrlo dobrog 33-godišnjeg vratara, koji je doduše sklon kiksevima. To ga je uostalom i koštalo jedinice u Cityju i Engleskoj.

Kad već ne može obranama, Hart je pažnju javnosti zaokupio intrigantnim fotografijama na profilima svojih društvenih mreža...

gol expired Sprema li se katastrofa Reala? Brojke ne lažu, bez Sergija Ramosa jednostavno ne ide divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider