Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ponovo dišem"

Pričala je kako neće ostaviti Alvesa u najtežem trenutku, a sad ga otpilila brutalnom fotografijom

Joana Sanz je, izgleda, promijenila ploču i ne želi više imati veze s Danijem Alvesom, koji je optužen za silovanje.

Joana Sanz (Foto: Instagram)

Brazilski nogometaš Dani Alves već je nekoliko tjedana iza rešetaka zbog optužbe za silovanje 23-godišnje djevojke na Staru godinu u Barceloni. Kad su se optužbe pojavile, njegova supruga Joana Sanz bila je stala uz njega, međutim kako je vrijeme odmicalo, tako se i ona micala od njega, a sad je, čini se, odlučila raskinuti i zadnje kontakte.

"Neću ga ostaviti u najgorem trenutku njegova života", pričala je tada, međutim sad je, izgleda, promijenila ploču.

Dani Alves Isplivali gnjusni detalji navodnog silovanja: Nadzorne kamere otkrivaju da su bili 15 minuta u WC-u divider

Alvesu je nekoliko puta odbijen zahtjev za jamčevinom i obranom sa slobode zbog osnovane sumnje kako bi mogao pobjeći u Brazil. Njegovo suđenje i poslije mjesec dana privlači veliku medijsku pozornost, a mnogi mediji čitaju između redaka na osnovu poteza njegove supruge i sve je više onih koji su uvjereni u njegovu krivnju.

Njezini sve javniji i sve veći koraci od njega dokaz su kako ne ide sve po planu na suđenju njezinu, čini se, uskoro bivšem suprugu.

Neymar i Dani Alves Dani Alves uhićen zbog seksualnog uznemiravanja u noćnom klubu divider

Počele su već glasine kako se razvode, međutim ona ih je demantirala pri posljednjem posjetu svojem suprugu u zatvoru, no samo dva dana kasnije stiže drugačija poruka. Žena koja se klela kako će stajati uz Alvesa "bez obzira na sve" u jeku cijele situacije otišla je na odmor.

Manekenku s Tenerifa fotoreporteri su zapazili u zračnoj luci u Barceloni, no nije im željela otkriti kamo putuje, međutim ubrzo je objavila fotografiju iz Pariza s pogledom na Eiffelov toranj uz poruku "Ponovo dišem".

Španjolci pišu da je to poruka njezinu suprugu kako planira nastaviti bez njega i kako će uskoro podnijeti zahtjev za rastavu braka.

Joana Sanz Joana Sanz (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider