Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda u velikim problemima

Isplivali gnjusni detalji navodnog silovanja: Nadzorne kamere otkrivaju da su bili 15 minuta u WC-u

Španjolska policija privela je Danija Alvesa zbog optužbe za seksualni napad.

Dani Alves (Foto: Afp)

Dani Alves, najtrofejniji nogometaš svih vremena, završio je iza rešetaka zbog optužbi za seksualno zlostavljanje u jednom noćnom klubu. Brazilski nogometaš optužen je da je u noći s 30. na 31. prosinca u Barceloni seksualno napastovao 23-godišnju djevojku u WC-u.

Prema katalonskom listu El Periodico, nadzorne kamere otkrivaju da su Dani Alves i 23-godišnja djevojka proveli petnaestak minuta u WC-u, gdje se navodno dogodio seksualni napad.

Djevojka je optužila poznatog nogometaša da ju je zgrabio za ruku i odvukao u WC. Otamo je pokušala pobjeći, ali je Brazilac zatvorio vrata i prepriječio joj put. Nesretna djevojka ispričala je gnjusne detalje cijele situacije, a nakon napada završila je u bolnici, gdje je podvrgnuta liječničkom pregledu.

Greg Halford VIDEO Bivši nogometaš izbacio stvari bivše djevojke kroz prozor i sve objavio na Twitteru divider

23-godišnjakinja ne inzistira na novcu, već tvrdi da samo želi da se zadovolji pravda. Ako ga španjolski sud proglasi krivim, brazilskom nogometašu prijeti kazna zatvora od 4 do 12 godina.

Katalonski list tvrdi da se prikupljene snimke i izjave svjedoka ne poklapaju niti s jednom od tri verzije koje je 39-godišnji nogometaš iznio u svojoj obrani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider