Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve odlučno poriče

Dani Alves uhićen zbog seksualnog uznemiravanja u noćnom klubu

Neimenovana žena prijavila je Danija Alvesa jer ju je navodno dodirivao ispod donjeg rublja bez njezina pristanka. Policija ga je privela kad je došao dati iskaz u postaju.

Neymar i Dani Alves (Foto: Afp)

Nedavno je objavljeno kako je legendarni brazilski branič Dani Alves pod istragom zbog navodnog seksualnog napada na ženu u noćnom klubu u Španjolskoj prošli mjesec, objavio je Katalonski vrhovni sud. Policija ga je privela kad je došao dati iskaz u postaju...

"Prijavu je podnijela žena zbog navodnih događaja u noćnom klubu u Barceloni prošli mjesec", objavio je katalonski sud nedavno.

gol expired Legendarni Dani Alves pronašao klub u kojem će pokušati izboriti nastup na Mundijalu divider

Dirao je bez njezina pristanka

Ne navode o kome je konkretno riječ, ali Alvesova glasnogovornica potvrdila je Reutersu kako je njezin klijent prijavljen. Slučaj je pod istragom, ali sud nije dozvolio daljnje curenje informacija, dodala je.

Španjolci pišu kako ga je neimenovana žena prijavila jer "ju je dodirivao ispod donjeg rublja bez njezina pristanka dok je bila s prijateljicom u klubu u prosincu prošle godine".

Brazil Kakav luksuz i strašan kadar: Brazilski izbornik iznenadio s veteranom, izostavio sjajnog napadača divider

On sve poriče

Alves je prije nekoliko dana iz Meksika, gdje igra za Pumas UNAM, poručio kako "odlučno poriče" sve optužbe. Priznao je u intervjuu za Antenu 3 prije nekoliko tjedana kako je doista bio u klubu s društvom, ali poriče bilo kakvo neprikladno ponašanje.

"Zabavljao sam se plešući u vlastitom prostoru. Ne znam tko je ta žena, kako bih ja takvo nešto uopće učinio ženi? Ne."

Alves je nedavno postao najstariji brazilski reprezentativac u povijesti na svjetskim prvenstvima kad je s vrpcom oko ruke zaigrao protiv Kameruna u Katru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider