Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno je

Legendarni Dani Alves pronašao klub u kojem će pokušati izboriti nastup na Mundijalu

Brazilski bek Dani Alves potpisao je jednogodišnji ugovor s meksičkim Pumasom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni brazilski bek Dani Alves po isteku ugovora u Barceloni potpisao je za meksički Pumas. Šuškalo se kako bi mogao nastaviti loviti nastup na SP-u u Kataru u Europi, ali je ipak odabrao ligu koja je puno bliže domu.

Francuski Lyon bio je navodno jako blizu dogovora, ali na koncu je Brazilac prihvatio poziv meksičkog kluba. Od Barcelone se rastao uz nekoliko ispaljenih otrovnih strelica, jer ispada da su ga Xavi i društvo prevarili.

Dani Alves, Lionel Messi i Luis Suarez Legenda rafalnom paljbom po Barceloni: Ogorčen je na katalonski klub, dvaput su mu dali košaricu divider

Prošle sezone došao je pomoći svojem bivšem klubu i očekivao je kako će ostati u epizodnoj ulozi i ove sezone do Mundijala upravo zato što je uskočio Xaviju kad je klubu bilo najteže, međutim čelnici Blaugrane su ga iskoristili, izigrali i na koncu ga se riješili.

No, ovako će biti u puno boljoj prilici izboriti nastup na SP-u jer će u Pumasu vjerojatno imati bolji status nego što bi imao u Kataloniji. S Meksikancima je potpisao ugovor na godinu dana, a njegovi su lani završili peti u Aperturi, odnosno 16. u Klausuri.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider