Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Raul i Ronaldo su egocentrici"

Bivši vratar Reala otkrio pikanterije iz najmrskijih El Clasica: "Messi i kompletna Barcelona izgovarali su sramotne stvari"

Bivši poljski vratar i heroj finala Lige prvaka kada je Liverpool nadoknadio 0:3 protiv Milana otkrio zanimljive pikanterije iz razdoblja kada je nosio dres Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši vratar Liverpoola i Real Madrida Jerzy Dudek nedavno je objavio knjigu iz svoje bogate nogometne karijere, u kojoj je s Redsima osvojio Ligu prvaka i bio heroj finala.

Dudek je dio svoje knjige posvetio razdoblju kada je bio rezervni vratar Reala, u kojem je svjedočio okršajima protiv Barcelone, ali i teškim karakterima legendi Kraljevskog kluba.

Posebno oštrim riječima govorio je o Lionelu Messiju, Pepu Guardioli i Barceloni.

gol expired Mike Tyson o trenutku koji mu je u potpunosti promijenio karijeru i odveo ga u šokantni poraz divider

"Obmanjivao je i provocirao. bio je kao i kompletna Barcelona na čelu s Pepom Guardiolom. Bili su spremni provocirati te do iznemoglosti i radili su to do savršenstva. To je jako smetalo Josea Mourinha i cijelu momčad. Vidio sam Messija kako Pepeu i Sergiju Ramosu govori sramotne stvari. Stvari kakve ne možete ni zamisliti da bi mogla jedna tako tiha i simpatična osoba na prvi pogled", kazao je Dudek.

Iako je bio suigrač Raula i Cristiana Ronalda, Dudek ih u svojoj knjizi nije poštedio.

gol expired Prelijepa Pamela inspirirala igrače njemačkog kluba na dodatni rad: "Zaljubili smo se" divider

"Cristiano Ronaldo je arogantan, ali je normalan tip kada se svjetla reflektora ugase. Baš kao i Raul, obojica su egocentrici. Nevjerojatno su kompetitivni i pravi pobjednici. Obojica bi radije da pobjede 2:1, ali da pritom zabiju pogodak, nego da momčad slavi s 5:0, a oni pritom ne zabiju nijedan gol", kazao je Dudek.

Dudek je u dresu Reala proveo četiri godine (2007-2011), a pritom je upisao svega 12 nastupa. Primio je 18 golova i samo je tri utakmice uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom.

gol expired Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider