Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije engleskih navijača

Jedni slave Oršića, a drugi se izruguju: "Sjajno pojačanje, razvalit ćemo drugu ligu. Ne zna u što se uvalio"

Mislav Oršić je novi igrač Southamptona s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Mislav Oršić (Foto: Afp)

Mislav Oršić je i službeno predstavljen kao novi nogometaš Southamptona.

Nakon četiri i pol godine napustio je Dinamo i preselio u engleskog premierligaša s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol godine. Odlazi u klub koji je vrhunski posložen, ali očekuje ga napeta borba za ostanak u Premier ligi.

30-godišnji hrvatski reprezentativac se emotivnim riječima oprostio od Dinama i navijača zagrebačkog kluba, a bilo je zanimljivo pročitati kako su engleski navijači doživjeli dolazak novog pojačanja.

"Tottenham se trese", napisao je jedan od navijača ispod objave na Twitteru i tako se prisjetio Oršićevog hat-tricka na Maksimiru protiv Tottenhama u Europskoj ligi.

Mislav Oršić Oršić se emotivnom porukom oprostio od Dinama: "Nije mi lako, ali ja sam živio svoj san" divider

"Razvalit ćemo Championship sljedeće sezone", posprdno je napisao drugi navijač koji ne vjeruje da će Southampton osigurati ostanak u ligi.

"Fantastično pojačanje. Sada nam samo treba trener koji zna izvući najbolje iz njega, napisao je jedan od navijača, a drugi dodao:

"Vau, sjajno pojačanje. Jedva čekam vidjeti kako će se snaći u Championshipu sljedeće sezone".

Mislav Oršić Stigla službena potvrda: Mislav Oršić je novi igrač Southamptona divider

Zanimljivo, u komentarima se javio i jedan od navijača West Hama koji se dobro sjeća Oršića. Upravo je Mislav zabio golčinu engleskom sastavu u Londonu u sklopu Europske lige.

"Ova pi*da zabija golčine".

"Nisam siguran da znaš u što si se uvalio, ali ako nam možeš učiniti uslugu i ne promašivati 10 gol šansi na utakmici, kao neki, siguran sam da ćeš biti dobar", poručio je navijač Southamptona.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider