Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači u izolaciji

Prvi slučajevi zaraze među nogometašima u Njemačkoj i Francuskoj: ''Svi su pod nadzorom''

Prvi slučajevi zaraze koronavirusom pojavili su se i među nogometašima u Njemačkoj te Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutačno posljednje plasirani sastav prve njemačke lige Paderborn objavio kako je njegov stoper Luca Kilian bio pozitivan na testiranju na COVID-19, dok je francuski drugoligaš Troyes prijavio kako su dvojica njegovih igrača zaražena koronavirusom.

Kako je 20-godišnji Kilian zbog ozljede već duže vrijeme bio izvan treninga, iz Paderborna su objavili kako njegova infekcija neće značiti kako će i svi ostali igrači biti testirani u subotu.

"Učinit ćemo sve što možemo kako bismo držali bolest pod kontrolom te našim igračima i zaposlenicima osigurali najbolju moguću medicinsku skrb", izjavio je direktor Paderborna Martin Przondziono.

Sampdoria (Foto: AFP) Panika u redovima nekadašnjeg prvaka Italije: Zaražena još četiri igrača! divider

Iz Troyesa su objavili kako je na koronavirus bio pozitivan jedan igrač njegove prve momčadi i jedan iz njihove akademije, no nisu ih imenovali.

"Oba su igrača odmah stavljena u kućnu izolaciju, a čitava je momčad pod medicinskim nadzorom", stoji u priopćenju Troyesa.

Francuski mediji navode kako je jedan od pozitivnih igrača Troyesa južnokorejski reprezentativni napadač Suk Hyun-jun.

I Paderborn i Troyes su trebali u petak igrati prvenstvene utakmice, Paderbornovo gostovanje kod Fortune u Düsseldorfu otkazano je samo nekoliko sati prije no što se utakmica trebala održati, dok je Troyesovo gostovanje kod Le Mansa otkazano u četvrtak.

gol expired Nogomet u Europi paraliziran: Hitni sastanak UEFA-e odlučit će o sudbini mnogih natjecanja divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider