Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Također i Srbin iz Fiorentine

Panika u redovima nekadašnjeg prvaka Italije: Zaražena još četiri igrača!

Iz Sampdorije su objavili kako su svi zaraženi dobro te se nalaze u svojim domovima.

Sampdoria (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U petak je potvrđeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom kod nogometaša talijanskih prvoligaških klubova, četiri kod igrača Sampdorije, a jedan u Fiorentini.

Sampdoria je objavila kako su virusom zaraženi Norvežanin Morten Thorsby, Šveđanin Albin Ekdal, Gambijac Omar Colley i Talijan Antonino La Gumina, a uz njih zaražen je i klupski liječnik Amedeo Baldari. Još u četvrtak je potvrđeno kako je zaražen još jedan član te momčadi Manolo Gabbiadini.

Iz Sampdorije, inače prvaka Italije iz 1991. godine, su objavili kako su svi zaraženi dobro te se nalaze u svojim domovima.

"Sampdoria je odmah poduzela sve procedure predviđene u ovakvim slučajevima: sve klupske prostorije su zatvorene, momčad, vodstvo i zaposlenici koji su bili u doticaju sa zaraženima nalaze se u dobrovoljnoj kućnoj izolaciji", objavio je klub iz Genove.

Iz Fiorentine su objavili kako je pozitivan na koronavirus njihov 20-godišnji srpski napadač Dušan Vlahović koji nije pokazivao nikakve simptome bolesti, a nalazi se u svom domu.

Broj zaraženih igrača Serie A s ovim je slučajevima narastao na sedam, u srijedu je Juventus objavio kako je pozitivan na koronavirus bio njihov branič Daniele Rugani.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider