Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Treneri nakon kupa

Trener Gorice otkrio kako je nadigrao Hajduk; Burić: "Nije mi jasno što se dogodilo u drugom dijelu"

Treneri Hajduka i Gorice podijelili su svoje dojmove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u Gorici nastavio ritam toplo-hladno: na Poljudu nepobjedivi, ali van Splita postali su vrlo poželjan gost. Imaju samo jednu pobjedu u Varaždinu, a novi poraz dogodio se u Gorici, gdje je Hajduk ispao u osmini finala Kupa.

''Čestitke Gorici na prolasku. Vidjeli smo dva različita poluvremena. Gorica nam je pokazala što znači efikasnost, završnica koju nismo imali. Iz te igre i dominacije i kreacije prilika, nismo imali završnicu na nivou'', rekao je Hajdukov trener Damir Burić.

gol expired Hajduku se ovo dogodilo tek treći put: Prije devet godina šokirao ih je Vulić, a prvi put posrnuli kultni klub divider

"Nije mi jasno što se dogodilo u drugom poluvremenu. Moramo to analizirati, bili smo dobri u prvom dijelu. Fali nam killer instinkt", dodao je Burić.

''Prvo poluvrijeme nismo bilo dobri, Hajduk je imao inicijativu i posjed. Jedva sam čekao da završi to poluvrijeme da možemo reagirati. Reagirali smo, pojačali sredinu i uveli Lovrića koji je donio prevagu. Mislim da smo zasluženo pobijedili'', rekao je trener Gorice Sergej Jakirović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider