Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Put do Njemačke

VIDEO Izbornici Turske i Walesa puni hvale za Vatrene, posebno hvale jednog igrača: ''Hrvati su sila"

Izbornici Turske i Walesa prokomentirali su današnji kvalifikacijski ždrijeb za Euro 2024. godine.

Hrvatska će u kvalifikacijama za Euro 2024. godine koji se održava u Njemačkoj igrati protiv Turske, Walesa, Armenije i Latvije. Kuglice su nas spojile sa starim znancima Turskom i Walesom, a njihovi izbornici puni su riječi hvale za naše Vatrene.

Izbornik Turske Stefan Kuntz otkrio je da je velik obožavatelj našeg dugovječnog kapetana Luke Modrića.

Josh Cavallo Nogometaš koji je javno obznanio da je gej oštro kritizirao Casillasa: "To je poražavajuće" divider

''Moram reći da sam obožavatelj Modrića, ne samo igrački. Svi znaju da je sjajan nogometaš i da ima intuiciju koja nije normalna, ali za mene je impresivnije da je veliki primjer. Ostao je prizeman, bez stava da je velika zvijezda, a netko manje vrijedan od njega i za mene je to pohvalno. Jer ako mladi igrači uzmu njega kao primjer, definitivno su na dobrom putu. Tako da sam pravi mali obožavatelj Luke i sretan sam što će nam se putevi presjeći'', kazao je njemački stručnjak na klupi Turske.

gol expired Derbi začelja nije razočarao: Cosmi lakše diše, Rijeka (napokon) ostvarila pobjedu u HNL-u nakon 85 dana divider

Ples kuglica spojio nas je s Walesom s kojim smo igrali u prošlim kvalifikacijama za Euro 2020. godine, tada smo završili prvi u skupini sa 17 bodova, dok je drugi bio baš Wales.

gol expired Zekiću teško pao poraz: ''Malo me stid, u bilo kojoj drugoj situaciji bih se oprostio i zahvalio klubu'' divider

''Mislim da znamo da je u svijetu nogometa Hrvatska sila s kojom se trebate znati nositi i bit će to iznimno težak izazov za nas. I za razliku od ostalih susreta u skupini, morat ćemo imati cijeli roster na raspolaganju i na najvišoj razini kako bi ostvarili dobar rezultat. Svi znamo da smo igrali s Hrvatskom posljednjih godina i da su to za nas bile jako, jako teške utakmice. To je jedna od momčadi koje smo htjeli izbjeći, ali pokazat ćemo im poštovanje na dan utakmice no sada su važni samo bodovi'', kazao je Rob Page.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider