Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigle prve kritike

Nogometaš koji je javno obznanio da je gej oštro kritizirao Casillasa: "To je poražavajuće"

Josh Cavallo oštro je kritizirao Ikera Casillasa i Carlesa Puyola.

Josh Cavallo (Foto: Afp)

Iker Casillas, legenda Real Madrida i španjolske nogometne reprezentacije objavio je pa izbrisao poruku na Twitteru u kojoj je poručio da je gej.

Njegov se tweet proširio internetom brzinom munje, a još je veći kaos izazvao Carles Puyol, bivši kapetan Barcelone koji je jednim komentarom "dolio ulje na vatru":

"Vrijeme je da ispričamo našu priču".

Nitko nije znao o čemu se radi, je li u pitanju šala ili dio kampanje, ali uskoro se oglasio bivši španjolski vratar i otklonio sve sumnje. Poručio je svojim obožavateljima, ali i svjetskim medijima da mu je Twitter bio hakiran.

"Hakiran račun. Srećom, sad je sve u redu. Isprike svim mojim pratiteljima i, naravno, isprika LGBT zajednici", poručio je Casillas, ali njegov postupak nije se baš svidio Joshu Cavallu, australskom nogometašu koji je prije nekoliko mjeseci javno obznanio da je gej:

"Šaliti se i ismijavati nekoga na račun autanja (otkrivanje seksualne orijentacije) u nogometu je poražavajuće. To je težak put za LGTBQ+ ljude koji moraju proći kroz to. Vidjeti moje uzore i nogometne legende kako ismijavaju autanje je više od nepoštovanja", poručio je Cavallo.

Za sada nije poznato je li Cavallo vidio Casillasovu objavu da mu je Twitter bio hakiran...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider