Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vraća se u udarnih 11?

Video koji pokazuje da zatopljuju odnosi između Barce i Rakitića: Dobio i novo ime

Ivan Rakitić mogao bi se ovog vikenda naći u početnoj postavi Barcelone nakon što mu je propao transfer u Juventus.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Reprezentativna stanka je završena i već u petak nastavljaju se klupska nogometna prvenstva. U subotu je na rasporedu vrlo zanimljiva utakmica u španjolskoj La Ligi između Barcelone i Valencije. U uvodna tri kola momčadi su osvojile tek četiri boda, te za vodećim Atleticom već zaostaju pet bodova.

Ivan Rakitić propustio je obveze u hrvatskom dresu protiv Slovačke i Azerbajdžana jer je do posljednjeg dana prijelaznog roka (2. rujna) bio u kombinacijama za transfer u Juventus, koji je na kraju propao. U uvodna tri kola španjolskog prvenstva Rakitić je zaigrao svega 45 minuta, i to u prvom susretu. Posljednja dva odgledao je s klupe za pričuve.

Ivan Rakitić za Novu TV Rakitić novim objavama poslao poruku Daliću i navijačima divider

Podsjetimo, trener Ernesto Valverde zakucao je Rakitića na klupu za pričuve jer je do posljednjeg dana bio dio paketa s kojim je Barcelona pokušala vratiti Neymara u svoje redove ili ga je htjela prodati i od tog novca platiti visoku odštetu za Neymara. To je Rakitića jako pogodilo, s obzirom na to da je lani bio igrač kojeg je Valverde najviše koristio, pogotovo jer je od početka govorio da želi ostati i davati sve za Barcelonu.

Kako je prijelazni rok završen, čini se da se počinju zatopljavati odnosi između Barcelone i hrvatskog reprezentativca. Tako bi se mogao steći dojam nakon što je Barcelona objavila kratak video s treninga, na kojem Rakitić zabija golčinu gromovitim udarcem s vrha kaznenog prostora.

"Rocketic", napisala je Barcelona uz objavljeni video.

Ivan Rakitić sa suprugom u Madridu (Instagram) Rakitić otišao u Madrid i čestitao Modriću: Dalić mu uputio javni poziv, trebamo te, Ivane divider

"Projektil Ivana Rakitića na treningu Barcelone", piše Sky Sport.

Nakon što je završena trakavica oko transfera, koji se na kraju nije dogodio i Rakitić ostaje u Barceloni barem do siječnja, bit će zanimljivo vidjeti hoće li Valverde vratiti hrvatskog reprezentativca u početni sastav katalonskog kluba, koji ionako ima velikih problema s ozljedama.

Podsjetimo, Lionel Messi neće igrati ni ovo kolo protiv Valencije, a pod upitnikom je i Luis Suarez.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider