Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
oglasio se Ivan

Rakitić novim objavama poslao poruku Daliću i navijačima

Ivan Rakitić ne odustaje od igranja za hrvatsku reprezentaciju.

Galerija Ivan Rakitić za Novu TV Rakitićeva objava na storyju (Instagram) Rakitićeva objava na storyju (Instagram) +2 Rakitićeva objava na storyju (Instagram)

Nakon što je propustio dva posljednja okupljanja reprezentacije te utakmice protiv Walesa, Slovačke i Azerbajdžana, Ivan Rakitić vraća se među Vatrene za važnu utakmicu na Poljudu, 10. studenog. On to nije još javno rekao, ali su njegove poruke na društvenim mrežama jasan pokazatelj toga što želi.

Dalić je najavio kako se nada da će protiv Mađarske na raspolaganju imati najjaču momčad te da su mu potrebni i Kramarić i Rakitić iako su ih, makar u Slovačkoj, više nego uspješno zamijenili Petković i Vlašić.

Ivan se odlučio oglasiti u vezi s povratkom u reprezentaciju putem Instagram storyja. Sinoć je objavio fotografiju iz djetinjstva i prisjetio se koliko mu je tada značio hrvatski dres. Potom su uslijedile nove objave.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Video koji pokazuje da zatopljuju odnosi između Barce i Rakitića: Dobio i novo ime divider

"Zezao sam svoga oca i rekao mu da ću igrati za Švicarsku, ali sam mu potom otkrio istinu i odmah je zaplakao. Moj otac obožava nogomet i sve je napravio samo da gleda mene kako igram. Siguran sam da živim njegov san i vjerujem kako bi moj otac 100 % htio biti Ivan Rakitić'', stajalo je na jednoj fotografiji.

Potom je Rakitić htio poručiti da se nije osjećao spremnim igrati za Vatrene zbog prenatrpanog rasporeda.

"Sindikat je proveo istraživanje među 500 elitnih nogometaša, a među petoricom koja služe kao ogledan primjer pretjeranog igranja naveo je Ivana Rakitića. Rakitić je prošle sezone odigrao 68 utakmica, 14 s reprezentacijom, s kojom je proputovao 30 tisuća kilometara.''

Ivan Rakitić (Foto: AFP) Video koji pokazuje da zatopljuju odnosi između Barce i Rakitića: Dobio i novo ime divider

''Međunarodni sindikat upozorava da je Rakitić odigrao 72 % svojih utakmica bez poštivanja odmora od pet dana među njima. Pet dana nužno je razdoblje kako bi se izbjegli zdravstveni problemi u kratkom i drugom roku", stajalo je na još jednoj objavi.

Na kraju je poslao poruku izborniku i svim navijačima nakon koje očito ne trebabrinuti vraća li se za Mađarsku i Wales u listopadu.

"Rođen sam i odrastao u Švicarskoj, tamo sam išao u školu i imao prijatelje, igrao sam pet godina za Švicarsku, ali najveći dio mog srca uvijek je pripadao Hrvatskoj", napisao je Rakitić.

Ivan Rakitić sa suprugom u Madridu (Instagram) Rakitić otišao u Madrid i čestitao Modriću: Dalić mu uputio javni poziv, trebamo te, Ivane divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider