Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"spavao sam u tom dresu"

Znakovita Rakitićeva objava: Prisjetio se djetinjstva u voljenom hrvatskom dresu uz emotivnu poruku

Rakitić je objavom na društvenim mrežama jasno pokazao koliko je vezan za hrvatski dres.

Ivan Rakitić (Foto: Instagram/Screenshot) (Foto: Instagram/Screenshot)

Ivan Rakitić vruća je tema hrvatske reprezentacije nakon što se nije pojavio na dva uzastopna reprezentativna okupljanja.

Mnogi se pitaju je li Raketa odigrao svoje za Vatrene, ali sudeći po njegovoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, njegov je povratak itekako moguć.

Rakitić je na Instagram storyju podijelio objavu stranice Volim Hrvatsku, koja je objavila seriju storyja o Ivanu Rakitiću. Na fotografiji je Rakitić iz djetinjstva uz njegove izjave o privrženosti hrvatskom dresu.

Status reprezentacija (Foto: Dnevnik.hr) Tko je šokirao i što čeka Hrvatsku? Vatreni mogu do Eura čak i ako posrnu u kvalifikacijama divider

"Sjećam se kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima!", stoji uz fotografiju.

Sljedeći izazov Vatrenih je Mađarska na Poljudu 10. listopada, vidjet ćemo hoće li Zlatko Dalić dobiti veliko pojačanje za taj susret.

Rakitićeva objava (Foto: Instagram) Rakitićeva objava (Foto: Instagram) (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider