Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
znakovita izjava o ronaldu

Katalonci se na Rakitićev rođendan raspisali o njegovu odlasku: U igri su tri europska velikana

Ivan Rakitić mogao bi napustiti Barcelonu nadolazećeg ljeta, nakon šest godina provedenih u klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Rakitić danas slavi 32. rođendan. Da danas odluči završiti karijeru, njome se ne bi posramili ni najbolji nogometaši u nogometnoj povijesti.

Hrvatski reprezentativac sa Sevillom je osvojio Europsku ligu, s Barcelonom je uzeo apsolutno sve što je mogao (Liga prvaka, Primera, superkup španjolski i europski, FIFA klupsko svjetsko prvenstvo, Kup kralja) te je s reprezentacijom 2018. godine igrao finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

gol expired Zidaneu opet našli (starog) nasljednika: U Madridu tvrde – Real mu je suđen divider

Ovog će ljeta nogometna karijera Ivana Rakitića vjerojatno dobiti novo poglavlje, a kako prenose katalonski mediji na njegov rođendan, hrvatski reprezentativac napušta Španjolsku. Njegova nova destinacija trebala bi biti Italija, točnije Torino.

Mundo Deportivo prenosi da Barcelona i Juventus rade na razmjeni igrači. U igri su Rakitić i Douglas Costa, koji bi otišao u suprotnom smjeru ako se klubovi slože oko zamjene, a igrači pristanu na osobne uvjete koje ponude Barca i Juve.

gol expired Ako se i kod nas budu zatvarali stadioni tko će biti pogođen, a kome je praktički svejedno? divider

Rakitićevu odlasku u Juventus ide u prilog i njegova nedavna izjava o Cristianu Ronaldu.

"Naravno da bih volio igrati s Cristianom Ronaldom. On je jedan od najboljih igrača u povijesti."

gol expired Joanni i Weili iznenađujuća suspenzija nakon makljaže s gotovo 800 udaraca, Adesanya i Romero ispalili 221!? divider

Naravno, postoji i opcija njegova ostanka u Španjolskoj te povratka u Sevillu, odakle je stigao u Barcelonu. Rakitić uvijek naglašava sreću svoje obitelji, koja je najvažniji faktor u odluci.

"Morate biti sretni i misliti na svoju sreću."

Spomenimo i da se u utrku za Rakitića priključio madridski Atletico, koji traži malo veću razinu kreativnosti u sredini terena.

U svakom slučaju, opcija hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću neće nedostajati ako ovog ljeta zaista napusti Barcelonu, s kojom ima ugovor do ljeta 2021. godine.

gol expired Kao kap koja je prelila čašu: Napadač Sassuola poslao snažnu poruku nakon koje je zaustavljena Serie A divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider