Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez navijača nema smisla

Kao kap koja je prelila čašu: Napadač Sassuola poslao snažnu poruku nakon koje je zaustavljena Serie A

Napadač Sassuola Francesco Caputo poslao je poruku navijačima kojima je zabranjen dolazak na stadion zbog straha od širenja zaraze koronavirusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Sassuola Francesco Caputo svojom je porukom kod proslave prvog od dva pogotka koje je zabio obilježio večer u talijanskom nogometu. Nakon utakmice Sassuolo - Brescia, u kojoj je domaćin slavio s uvjerljivih 3:0, Talijanski olimpijski odbor odlučio je prekinuti sva sportska natjecanja na četiri tjedna, odnosno do 3. travnja.

"Zbog koronavirusa sva sportska natjecanja na svim razinama u Italiji prekidaju se do 3. travnja", poručili su Talijani.

gol expired Službeno: Zbog koronavirusa prekinuto talijansko nogometno prvenstvo! divider

Caputo je pri proslavi prvog pogotka došao pred kameru s A4 papirom na kojem je pisalo:

"Sve će biti u redu. Ostanite kod kuće."

Nakon te poruke i utakmice stigla je objava Talijanskog olimpijskog odbora da se zaustavljaju sva sportska događanja u Italiji kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Odluka Olimpijskog odbora vjerojatno je također motivirana otužnim scenama iz derbija Juventusa i Intera, koji je odigran bez prisustva igrača. Cristiano Ronaldo pri odsustvu navijača pozdravljao je imaginarne prijatelje uoči susreta.

gol expired Nakon što je njezin izgled šokirao MMA svijet, dijagnoza iz bolnice ostavila je mnoge u čudu divider

Njegovi potezi postali su hit na društvenim mrežama, ali su naišli i na one koji osuđuju njegov potez, koji je u jednu ruku i omalovažavajući prema virusu koji je do sada ubio veliki broj ljudi.

Koronavirusom je u Italiji ukupno zaraženo više od 9000 osoba. U trenutku objave ovog teksta 463 osobe preminule su od posljedica koronavirusa, a 733 se nalaze na intenzivnoj njezi.

Otkazivanje sportskih natjecanja i masovnih okupljanja tek je započelo. U ponedjeljak ujutro stigla je obavijest o tome da je otkazan jedan od najvećih teniskih turnira, Indian Wells, te da otkazivanje prijeti više-manje cijeloj zemljanoj, a možda i travnatoj sezoni.

ZLATKO DALIĆ ZA NOVU TV

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider