FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
borci zaradili sramotno puno za skrivača

Joanni i Weili iznenađujuća suspenzija nakon makljaže s gotovo 800 udaraca, Adesanya i Romero ispalili 221!?

Prošlog vikenda održan je jedan od najčudnijih UFC evenata u posljednjih nekoliko godina.

Prošle nedjelje u Las Vegasu je održana najbolja ženska borba u povijesti UFC-a - dvoboj za titulu u slamka kategoriji između Weili Zhang i Joanne Jedrzejczyk. Pobjedu je podijeljenom sudačkom odlukom odnijela Kineskinja, u meču u kojem su obje borkinje kombinirano ispalile gotovo 800 udaraca!

Nakon što je meč završio obje su bile neprepoznatljive, a to se pogotovo odnosilo na Joannu kojoj je čelo nateklo do te mjere da joj je cijelo lice bilo deformirano. Obje su završile odmah u bolnici i činilo se da im prijeti višemjesečna suspenzija zbog pretrpljenih ozljeda.

gol expired Nakon što je njezin izgled šokirao MMA svijet, dijagnoza iz bolnice ostavila je mnoge u čudu divider

Međutim, to se neće dogoditi. Obje su zaradile minimalnu suspenziju od svega 60 dana, točnije smiju se vratiti u oktogon 7. svibnja, a početi raditi sparing 22. travnja. Takva odluka UFC-a iznenadila je mnoge, no ona je donesena nakon savjetovanja s liječnicima koji su pregledavali Weili i Joannu, tako da je ona sigurno ispravna.

GOVORI ADESANYE I ROMERA

Recimo i da je Weili za svoj meč i pobjedu zaradila 200 tisuća dolara, a Joanna 106, što je sramotno malo nakon onog što su pružile i nakon činjenice da je samo Yoel Romero dobio više od obje.

Israel Adesanya srednji prst Sramotno ponašanje UFC prvaka: Razbacivao se srednjim prstom, navijači ga pošteno izviždali divider

Podsjetimo, na UFC-u 248 Joanna i Weili su bile sunaslovna borba večeri, dok su Yoel Romero i Israel Adesanya bili glavni događaj na eventu. Borba za naslov prvaka u srednjoj kategoriji u potpunosti je razočarala, a o tome dovoljno govori i činjenica da su obojica kombinirano ispalili nestvarno malih 221 udarac, gotovo četiri puta manje od djevojaka...

GOVOR JOANNE

gol expired Pogledajte posljedice najbrutalnijeg i najboljeg ženskog meča u povijesti UFC-a! divider

Adesanya je za svoju predstavu dobio pola milijuna dolara, a Romero 350 tisuća. Kubanac nije dobio nikakvu suspenziju nakon meča, dok Adesanyi prijeti i do pola godine stanke, ukoliko se pokaže da je slomio bilo koje od dva stopala. Naime, UFC je izdao zadaću da mora slikati oba stopala zbog velikog broja kickova koje je uputio prema Romeru.

Meč Adesanya i Romero jedan je od najgorih, ako ne i najgori za titulu u povijesti srednje kategorije UFC-a, a tko za to kriv, Novozelanđanin ili Kubanac, je apsolutno nebitno. Obojica bi barem polovicu svoje zarade trebali dati djevojkama koje su svojom izvedbom to i zaslužile, te su istovremeno spasile event.

Reakcija komentatora na nokaut Urnebesna reakcija poznatih komentatora na brutalan nokaut: Cormier pao Roganu u krilo divider

POBJEDA WEILI ZHANG

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider