FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bome bezobrazno

Sramotno ponašanje UFC prvaka: Razbacivao se srednjim prstom, navijači ga pošteno izviždali

Israel Adesanya pokazao je svoju tamnu stranu tijekom i nakon glavne borbe UFC-a 248 na kojem je obranio pojas prvaka.

Osim što je odradio taktički super pasivan meč, koji je razočarao apsolutno sve MMA fanove, Israel Adesanya pokazao je i tamnu stranu svog ponašanja u situaciji kada nije u centru pažnje i obožavan od svih.

Novozelanđanin je obranio pojas UFC prvaka jednom suzdržanom izvedbom protiv Yoela Romera, čovjeka kojeg je sam tražio i prozvao, a onda meč odradio tako da je taktički "bježao" po oktogonu, izbjegavao snažne udarce Kubanca i nožnim tehnikama udarao po njegovoj nozi.

gol expired Pogledajte posljedice najbrutalnijeg i najboljeg ženskog meča u povijesti UFC-a! divider

Navijači nisu bili zadovoljni na kraju meča, pa su dali do znanja što misle o njemu, ali i jednoglasnoj odluci sudaca. Adesanya je prije proglašenja pobjednika provocirao navijače u dvorani da još jače zvižde, a potom je u kameru pokazao srednji prst. To je napravio i prema Romeru tijekom borbe kada ga je ovaj pozvao u sredinu kaveza da se "potuku"...

Reakcija komentatora na nokaut Urnebesna reakcija poznatih komentatora na brutalan nokaut: Cormier pao Roganu u krilo divider

U pobjedničkom govoru Adesanya je naglašavao da je razbio nogu Yoela Romera, te da je zasluženo pobjedio u dvoboju. S druge pak strane Romero je bio ogorčen jer je Novozelanđanin samo trčao po oktogonu i nije se pokušavao previše boriti.

U svakom slučaju glavna borba UFC 248 eventa je razočarala, za razliku od sunaslovne ženske koja je bila najbolja u povijesti organizacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider