Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi život u milanu

Talijani opet najavili Rakitićev dolazak, ali sad je ozbiljnije: Navodno je pristala i Raquel

Ivan Rakitić i dalje nije siguran u ostanak u Barceloni.

Galerija Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +5 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram)

Talijanski mediji opet se bave mogućim odlaskom Ivana Rakitića iz Barcelone, točnije njegovim dolaskom u milanski Inter. O tome se već neko vrijeme piše, ali sam Rakitić uporno ponavlja da je njegova želja nastaviti karijeru u Barci.

No Gazzetta dello Sport u nekoliko je navrata donijela informaciju, navodno pouzdanu, po kojoj je hrvatski veznjak zainteresiran za dolazak u Milano. Sigurni smo da tu informaciju nitko nije izmislio, a vrlo je moguće da je talijanskim medijima plasiran Rakitićev agent kao dio pritiska u natezanju s klubom oko novog ugovora.

Podsjetimo, Rakitić želi ostati u Barci, ali s novim ugovorom i nešto podebljanom plaćom. U Barci zasad tvrde da nemaju prostora u svom budžetu (koji je ograničen na plaće igrača) za takvo što te da će odluka pasti na ljeto.

Vidjet ćemo hoće li Rakitić odlučiti sreću potražiti drugdje, a takav rasplet ne bi bila katastrofa za Barcelonu jer na ljeto stiže Frenkie De Jong, a i na transferu Hrvata moglo bi sjesti najmanje 50 milijuna eura u blagajnu na Camp Nouu.

Raketa u tom natezanju s klubom nije baš u dobrom položaju i vrlo lako bi mogao spoznati kako bi mu pobjeda možda bila odlazak. Ako već inzistira na većoj plaći. Dugo je obitelj bila prepreka u njegovom mogućem transferu, ali navodno je supruga Raquel dala zeleno svjetlo za možebitni odlazak i život u modnoj prijestolnici.

Kineski vlasnici planiraju uložiti nova sredstva u jačanje Intera, koji će na ljeto vjerojatno dobiti i novog trenera, a možda i novu veliku zvijezdu, Ivana Rakitića.

Slomljeni Velasquez otkrio da nije bilo nokauta, moguć i konačni kraj karijere Cain Velasquez (Screenshot)

Mirko ''Cro Cop'' Filipović - Roy Nelson: Pogledajte cijelu borbu na Bellator 216 Mirko Filipović i Roy Nelson (Foto: GOL.hr)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider