FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nestao u 26 sekundi

Slomljeni Velasquez otkrio da nije bilo nokauta, moguć i konačni kraj karijere

Cain Velasquez izgubio je Francisa Ngannoua nakon svega 26 sekundi borbe.

Galerija Cain Velasquez (Screenshot)

Cijeli UFC on ESPN pogledajte večeras u snimci na Novoj TV.

Nakon dvije i pol godine oporavka od ozljeda u UFC-ov se oktogon vratio Cain Velasquez i protiv Francisa Ngannoua trajao samo 26 sekundi. Gorostasni je Kamerunac slavio tehničkim nokautom na prvom izdanju UFC on ESPN večeri, no nisu njegovi snažni udarci presudili legendarnom Cainu.

''Jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Imao sam dobre pripreme, osjećao sam se snažno, dobro, opušteno. I onda taj jedan korak lijevom nogom i osjetio sam da je nešto puklo. Još jedan korak i koljeno me izdalo'', otkrio je Velasquez na press-konferenciji točno što se dogodilo.

Koljeno mu je jednostavno ''propalo'', a pojavile su se špekulacije da ga je načeo na jednom od treninga uoči borbe. No to Velasquez nije potvrdio.

''Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Bio sam potpuno spreman i onda se dogodi ovakva nesreća. Teško mi je, ali to je sport. Događa se. Frustriran sam jako jer imao sam najjači kamp do sada.''

Šok na povratku legendarnog Caina Velasqueza: Ngannou ga nokautirao nakon 26 sekundi Cain Velasquez i Francis Ngannou (Foto: AFP) UFC Fight Night: Velasquez vs. Ngannou Kron Gracie +2 Ngannou oborio Velasqueza

Novinari su ga pitali je li ipak neki od Ngannouovih udaraca zaslužan za ovakav rasplet.

''Nije me ni dotaknuo, to je bilo samo zbog koljena. Prekid je bio opravdan, sudac je vidio da mi je propalo koljeno. Njegov je posao da nas zaštiti.

Osjećao sam da je oktogon mjesto gdje želim biti. Nadam se da ću se opet spremiti. Moram puno toga dokazati.''

Pitali su ga je li imao problema s koljenom tijekom priprema

''Ne, koljeno mi nije radilo probleme.''

Cain Velasquez ima 36 godina. Gledajući našeg Mirka, to je mlada dob za borca. No stalni problemi s ozljedama mogli bi ga lako natjerati da kaže dosta.

''Vidjet ćemo što će biti, moram na pregled. Ako osjetim da ne mogu biti najbolji, onda to neću više raditi. Frustriran sam jer su ljudi puno očekivali od mene'', poručio je američki borac ne odbacujući mogućnost konačnog kraja karijere.

Mirko objavio što se događalo za vrijeme i nakon borbe: ''Nelson prijetio, policija mu upala u sobu'' Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider