FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nelson totalno poludio

Mirko objavio što se događalo za vrijeme i nakon borbe: ''Nelson prijetio, policija mu upala u sobu''

Nakon što se oglasio Roy Nelson i poručio kako je pričao s Cro Copom o revanšu, Mirko Filipović iznio je još neke zanimljive detalje iz njihovog meča, ali i o onome što se događalo nakon njega.

Galerija Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)

Mirko Filipović upisao je i desetu pobjedu u nizu i tako s 44 godine nastavio najduži pobjednički niz u svojoj bogatoj karijeri. Mirko Cro Cop je pobijedio Royja Nelsona u debiju u Bellatoru i tako mu uzvratio za poraz u 2011. godini u UFC-u.

Cro Cop se putem Facebooka još jednom zahvalio fanovima, ali je osjetio potrebu da ispriča što je doživio u borbi protiv Nelsona, koji se odmah nakon proglašenja pobjednika "pokupio" iz kaveza, bez da je čestitao našem borcu na pobjedi kao što to često bude slučaj.

A da je tu bilo svega potvrđuje Mirkov status na njegovom Facebook profilu.

''Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča, od srca hvala. Borbu ste vidjeli i neću je previše komentirati. Nelson je tvrdi i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus, ali što je tu je. Žalio se na sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske. Onda su za mnom u svlačionicu došli predstavnici Atletske komisije i pregledali me, iako sam od ulaska u Arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao njihovog predstavnika, koji je doslovno za mnom išao u WC, a bio sam i detaljno pregledan uoči izlaska u borilište. Oni su se smijali i jedan od njih je rekao da je Nelson stalno takav, stalno cirkusi s njim. 'Na jednoj priredbi nas hvali kako smo najbolji na svijetu, a na drugoj govori da smo najgore smeće.'

Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da će donijeti oružje. Ne znam kome je to bilo upućeno, ali stigla je policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi te zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu 'zašto ne’', ali da to nije do mene. Osim toga, nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovog. I još nešto. U borbi se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri. U jednom klinču, dok sam ga držao na ogradi, lik me ugrize za prst. Zagriz je bio preko gume za zube, što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali do sinoć nisam znao da to nekome može pasti na pamet'', objavio je Cro Cop na svom Facebooku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider