Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ivan neuništivi

Perišić oduševio navijače Tottenhama: "Ovo radi čovjek od 180 tisuća funti tjedno na slobodan dan!?"

Antonio Conte dao je igračima slobodan dan, a Ivan Perišić pojavio se u trening-centru i odradio posao.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Trener Tottenhama Antonio Conte bio je toliko oduševljen pobjedom protiv Marseillea 2:1 u posljednjem kolu skupina da je dao svojim igračima dva slobodna dana za osvajanje prvog mjesta u skupini.

Mnogi su tu nagradu samo dva tjedna uoči početka SP-a objeručke prihvatili, osobito igrači koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali ne i Ivan Perišić.

Igor Tudor Bizarno ispadanje: Ljutiti igrači nisu znali koliki im rezultat treba, Tudor se pravdao pred medijima divider

Conte dao dva slobodna dana

Spursi su u utorak opasno visjeli, Tudor i društvo iz francuskog giganta pregazili su ih u prvom dijelu, no srećom po Engleze, vodili su samo 1:0. Taj rezultat značio je da je Marseille u osmini finala LP-a, a Tottenham u Europa ligi, međutim gosti su se u nastavku potpuno vratili i okrenuli susret te na koncu osigurali plasman u drugi krug s prvog mjesta skupine.

gol expired Tudoru se dogodio Ivan Perišić: Vatreni pokupio sve lovorike, nije samo asistirao za gol divider

Antonio Conte, koji je taj susret gledao s tribine zbog suspenzije, poslije utakmice dao je igračima slobodne srijedu i četvrtak, ali Ivan Perišić svejedno se pojavio u njihovu trening-centru u Hotspur Wayu. Fotografije sablasno praznog trening-centra Ivan je objavio na društvenim mrežama, a navijači su bili oduševljeni.

Perišić došao trenirati

"Čekaj, to radi na slobodan dan, kakva legenda", pišu mnogi navijači nakon što su fotografije obišle društvene mreže.

Ivan Perišić VIDEO Pogledajte Perišićevo milimetarski precizno dodavanje iz slobodnog udarca za gol Tottenhama divider

"Ovo je fotografija čovjeka od 180 tisuća funti tjedno kako trenira na slobodan dan", pišu drugi navijači.

Spursi još moraju odigrati tri utakmice uoči SP-a, a Perišić je pokazao kako je spreman otrčati dodatne kilometre za klub i naciju. Ne priprema se uzalud jer ga do Mundijala očekuju tri velika ispita, Liverpool doma, Forest u gostima u FA kupu i Leeds United kod kuće.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider