Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrač utakmice

Tudoru se dogodio Ivan Perišić: Vatreni pokupio sve lovorike, nije samo asistirao za gol

Ivan Perišić upisao je asistenciju u pobjedi Tottenhama nad Marseilleom (2:1) u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Porazom od Tottenhama (1:2), nogometaši Marseillea ispali su iz Lige prvaka. Momčad hrvatskog trenera Igora Tudora okončala je europsku sezonu na posljednjem mjestu skupine, a sjajnu utakmicu odigrao je hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

Asistirao je Perišić za izjednačenje i povratak u utakmicu. Izveo je slobodni udarac u 57. minuti dvoboja i sjajnim ubačajem pronašao Lengleta, kojemu nije bilo teško pospremiti loptu u domaću mrežu.

Pogledajte sjajno Perišićevo dodavanje OVDJE.

Osim asistencije, Vatreni se iskazao i sjajnom obrambenom reakcijom. U 84. minuti dvoboja nogometaši Marseillea mogli su ponovno doći do vodstva, Romero je zapucao na vrata, ali u posljednji trenutak ispriječio se Perišić.

Blokirao je udarac u posljednji trenutak i sačuvao pozitivan rezultat za svoju momčad. Do kraja utakmice Tottenham je uspio sve preokrenuti i u dubokoj sudačkoj nadoknadi zabiti za pobjedu i plasman u osminu finala.

Upravo je Ivan Perišić proglašen najboljim igračem utakmice, zaradio je ocjenu 8.0 prema SofaScoreu, ali tu nisu stale pohvale na njegov račun. Upisao je sedam asistencija ove sezone u dresu londonske momčadi, a svaka je od njih bila je milimetarski precizna.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider