Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odjeci Jadranskog derbija

Trener Bilih poslije poraza: "Izgubi, ali igraj nogomet! Klub kao Hajduk ne smije ovako izgledati"

Ivan Leko komentirao je težak poraz Hajduka protiv Rijeke.

Ivan Leko (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

U 20. kolu SuperSport HNL-a Hajduk je poražen na domaćem terenu od Rijeke rezultatom 2:1. Svoj komentar ovog susreta dao je trener Bijelih Ivan Leko na konferenciji za medije održanoj nakon što je završio Jadranski derbi.

Rijeka je slavila protiv Hajduka na Poljudu Leko puca sam sebi u noge: Dinamo nikad lošiji, a Hajduk samoubilački propušta veliku šansu divider

"Težak dan, velik i bolan poraz doma. Nakon Pule i 3:0, očekuješ reakciju. Prv za Hajduk Digitalo poluvrijeme smo bili dobri, ali drugo, kad trebaš iskoristiti vjetar, opet smo darivali protivnika. Baš loše. Problem je taj što kad dođe malo pritiska i nervoze počnemo nabijati, ne radimo ono što radimo na treningu", rekao je Leko, a prenosi Hajduk.hr.

Torcida Torcida izvrijeđala igrače pa im priuštila koncert zvižduka kad su krenuli pozdraviti sjever divider

"Izgubi, ali igraj nogomet. Ljudi dolaze na ovo vrijeme i minus, teško je nešto pametno reći osim da smo baš bili loši. Ovo nije ni sjena onoga što jedan klub kao Hajduk treba davati na terenu - kazao je Hajdukov trener u uvodu pa nastavio:

"Sad je na nama da dokažemo da nismo kukavice, da imamo osjećaj prema ovom klubu. Sad je vrijeme za frajere, primi kritiku, šuti, digni glavu i u nastoj biti bolji. Dobro je što gore od ovoga ne može."

Marko Livaja Rijeka šokirala Hajduk na Poljudu: Labrović obranio penal Livaji u ludoj završnici jadranskog derbija divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider