Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u najgorem mogućem trenutku

Istukli i ozlijedili pa provocirali Neymara: PSG u strahu, jesu li moguće ovakve slučajnosti?

Sestrin se rođendan bliži, a Neymar se susreo sa starim krvnikom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je još jednom morao prerano napustiti teren. U susretu Kupa Francuske protiv drugoligaša Caena brazilska superzvijezda šepajući je izašla iz igre u 60. minuti. Dotad je upisao asistenciju Moiseu Keanu za jedini gol na utakmici.

Nova ozljeda zabrinula je PSG jer se dogodila niti tjedan dana uoči gostovanja protiv Barcelone na Camp Nouu. Parižani strahuju hoće li morati igrati osminu finala Lige prvaka bez svoje najveće zvijezde.

Naravno, neki su odmah primijetili i da se ozljeda dogodila u nezgodno doba godine - taman mjesec dana uoči rođendana Neymarove sestre. Brazilac je poznat po tome da već godinama, iz raznih razloga, redovito propušta utakmice oko tog datuma i pojavljuje se na sestrinu rođendanu.

Optužili ga da je plačljivac

Možda će mu se otvoriti prilika i ove godine ako rehabilitacija potraje oko mjesec dana. Težina ozljede još nije poznata.

gol expired Pijani Tom Brady šokirao Amerikance: Pogledajte kakvu je ludost radio s najvećim trofejem, ovo je moglo loše završiti divider

Vidjet ćemo što će reći liječnici nakon detaljnih pregleda. Mora se priznati da ga igrači Caena nisu štedjeli, priuštili su mu pravu drugoligašku makljažu. Nekoliko puta je pošteno dobio po nogama, a nemilosrdno su nastavili i nakon kraja utakmice.

"Neću plakati. Ostavit ću to Neymaru", rekao je trener Caena Pascal Dupraz u komentaru na poraz svoje momčadi na press-konferenciji.

Nije ovo prvi put da se događa takav scenarij - istuci i ozlijedi Neymara, pa ga još dovrši i verbalno. Upravo u utakmici Kupa Francuske prije dvije godine protiv Strasbourga Neymara su ozlijedili pa ga "oprali" pred mikrofonima.

Stari Neymarov krvnik opet na mjestu nesreće

Zanimljivo, u redovima Strasbourga tada je najgrublji i najglasniji bio Anthony Goncalves, koji se i sada našao na licu mjesta kao Neymarov protivnik u dresu Caena.

gol expired Kad se golman pretvori u Pippa Inzaghija: Pogledajte sjajno snalaženje za gol u 96. minuti divider

"To je njegov stil, ali ako tako igraš, ne žali se na udarce kasnije. On je sjajan igrač i to poštujem, ali mi nismo ovdje da se on zabavlja na naš račun. Nismo ovdje da bi on izgledao dobro", rekao je prije dvije godine Goncalves, koji je pošteno nalupao Neymara u tom susretu, dok su sada neki drugi igrači ipak preuzeli primat.

"Ako se on želi zabavljati, mi ćemo uzvratiti oružjima koje imamo. Moramo braniti svoj dres. On se može zabavljati, to je njegov stil i mislim da dosta ljudi dolazi to gledati. Ali nakon toga se ne bi trebao žaliti, a to voli raditi", dodao je ovaj žestoki francuski veznjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider