Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pridržavali ga da ne padne

Pijani Tom Brady šokirao Amerikance: Pogledajte kakvu je ludost radio s najvećim trofejem, ovo je moglo loše završiti

Veliki sportaš opustio se na proslavi rekordnog naslova prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tom Brady istaknuo je kandidaturu za najvećeg američkog sportaša u povijesti osvajanjem rekordnog sedmog naslova prvaka NFL-a. Neuništivi 43-godišnjak sada ima dva naslova više od ijednog NFL igrača u povijesti i jedan više od ijedne NFL momčadi u povijesti.

Brady je svoj veliki uspjeh znao i proslaviti. Na pobjedničkoj paradi Tampa Bay Bucaneersa bio je vidno pijan, do te mjere da su ga morali i pridržavati.

Krajnje je neobično to vidjeti, ipak se radi o čovjeku koji živi vrlo sportski - ide spavati u 20:30, a budi se u 5:30, naporno trenira, pazi na prehranu...

gol expired Kad se golman pretvori u Pippa Inzaghija: Pogledajte sjajno snalaženje za gol u 96. minuti divider

Dobro raspoloženi Brady izveo je i pravu ludost s najvećim trofejem američkog sporta. Pobjedničku su paradu Bucaneersi - nazvani po vrsti karipskih pirata i morskih ratnika - prigodno održali na vodi, a Brady je u jednom trenutku odlučio dodati trofej Vince Lombardija svom suigraču, također legendarnom Robu Gronkowskom na susjednom brodiću.

Uigrani dvojac, koji je zajedno harao još u Patriotsima, dobro je izveo taj potez, koji se lako mogao pretvoriti u potpunu katastrofu da je trofej potonuo na dno. Čini se da su ta dvojica toliko dobri u svom poslu da mogu izvesti i ovakve ekshibicije...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider