Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VRLO POVOLJNO

Istra oduševila cijenama sezonskih ulaznica: "Mi volimo svoje navijače"

U vodstvu Istre 1961 se nadaju kako će cijenom godišnjih ulaznica navesti što veći broj navijačl na kupnju.

Navijači Istre (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Iza Istre 1961 je jedna od najboljih sezona u povijesti kluba. Do pretposljednjeg kola bili su u borbi za izlazak u Europu, što je uistinu rijetko tko očekivao od kluba koji smo jednostavno navikli gledati u borbi za ostanak.

Opus arena Procurile cijene godišnjih ulaznica za najnoviji hrvatski stadion divider

No, pulski prvoligaš već neko vrijeme jako dobro radi. Osim što su dobro posložili ono što u njihovim dresovima izlazi na teren, sjajno su posložili i sve pozicije u klupskim prostorijama.

Cijene godišnjih ulaznica među nižima u ligi

Sportska politika im je na zavidnoj razini, a također i PR. Sad je došao red da se dokaže i marketing te oni koji se bave poslovnom politikom.

To možemo vidjeti na primjeru cijena godišnjih ulaznica, koje dokazuju kako je ove sezone cilj prije svega podići prosjek gledatelja na tribinama.

Uz poruku "Mi jednostavno volimo svoje navijače", iz Istre su službeno objavili cijene godišnjih ulaznica. 

Kao što možete vidjeti na priloženoj slici, cijene za postojeće članova variraju od 35 do 65 eura, ovisno o dobi, dok će novi članovi platiti nešto više, no najskuplja opcija je 75 eura.

Istra cijene ulaznica Istra cijene ulaznica (Foto: Istra 1961)

Dominik Livaković Ni Villarreal ni Turska: Talijani guraju Dominika Livakovića u Serie A divider

Te cijene su podosta niže od onih koje su postavila vodeća četiri kluba hrvatskog nogometa. No, i dalje je to više od onoga što je napravila Lokomotiva. Na njihove susrete, ako ste član kluba, možete za samo 30 eura, koliko košta njihova godišnja ulaznica.

Nadamo se kako ćemo ove sezone vidjeti povećanje ukupnog prosjeka gledatelja na tribinama. Hrvatski nogomet to zaslužuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider