Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
STIGLA JE ODLUKA

Livaja suspendiran za utakmicu protiv Dinama, HNS ga ozbiljno udario i po džepu

Disciplinska komisija HNS-a odredila je kaznu Marku Livaji, za nedolično ponašanje nakon prošlosezonskog finala Hrvatskog Kupa.

Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza danas je donijela odluke o prekršajima počinjenim na finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, odigranom u Rijeci.

Ono što je sve najviše zanimalo je kazna za Hajdukovog najboljeg igrača, Marka Livaju, koji je tijekom slavlja nakon utakmice uzeo megafon te se okrenuo prema navijačima Šibenika, pjevajući im pogrdne pjesme.

Kao što je navedeno na službenim stranicama Supersport hrvatske nogometne lige, Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici (što se odnosi i na utakmicu Superkupa) i novčanom kaznom u visini od 13.300 eura.

To znači kako ga neće biti na uvertiri prvenstva, utakmici Superkupa, koju će Dinamo i Hajduk odigrati 15. srpnja na Maksimiru. No, već u ponovnom susretu ova dva protivnika, u prvom prvenstvenom kolu, bit će na raspolaganju treneru Ivanu Leki.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider