Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika stvar

Istra 1961 objavila sjajne vijesti: Uspjeli su zadržati važno ime!

Talijanski strateg Paolo Tramezzani vodit će Istru 1961 i sljedeće sezone.

Paolo Tramezzani (Foto: Marko Prpic/Pixsell)

Paolo Tramezzani ostaje na klupi Istre 1961!

Ako je postojala bilo kakva sumnja, sad je više nema. Talijanski stručnjak ostaje na klupi hrvatskog prvoligaša i iduće sezone. Tramezzani je preuzeo momčad početkom veljače i napravio sjajan posao.

U 15 utakmica na klupi Istre upisao je šest pobjeda, pet remija i četiri poraza. Aldo Drosinu pretvorio je pak u pravu utvrdu, izgubio je samo jednom na domaćem terenu, i to od Rijeke. U gostima je gubio od Dinama, Hajduka te u posljednjem kolu kod Gorice.

Istra je sezonu okončala na osmom mjestu ligaške tablice, no samo s bodom manje od šestog Varaždina. Tramezzani i pulska momčad prošle su sezone savršeno kliknuli, a sada imaju priliku boriti se za još više ciljeve.

Ovo je ozbiljno upozorenje za hrvatske prvoligaše iz donjeg dijela tablice, iduće sezone čeka nas napeta borba za ostanak u ligi. Slaven Belupo i Gorica nisu odigrali bajnu završnicu sezone, Istra se diže, a u ligu pak ulazi Šibenik s ambicioznim vlasnikom Željkom Karajicom.

"Izrazito nam je drago što će trener Tramezzani voditi seniorsku momčad u novoj nogometnoj sezoni te željno iščekujemo početak priprema od 1. srpnja. Puno sreće u nastavku!" poručili su iz Istre.

Marko Livaja, Rokas Pukštas i Niko Galešić Hit HNL-a na meti Dinama i poznatog bundesligaša: Modri ozbiljno zagrizli za mladu zvijezdu Rijeke divider

Marco Pašalić i Ivanušec Vatreni dali mladom suigraču zanimljiv nadimak: ''Puca od samopouzdanja, zato ga tako zovemo'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider