Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TREĆI TRENER OVE SEZONE

Bivši trener Hajduka preuzeo klupu Istre 1961

Nakon uvjerljivog poraza od Rijeke uprava Istre se odlučila zahvaliti dosadašnjem treneru Davidu Catali.

Paolo Tramezzani (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

43-godišnji Španjolac David Catala nije se dugo zadržao na klupi Istre 1961, koju je preuzeo prije petog kola ovosezonskog prvenstva.

Upisao je po četiri pobjede i neodlučena rezultata te devet poraza u HNL-u, a dva s početka proljetnog dijela, protiv Dinama kod kuće te Rijeke na Rujevici, koštala su ga posla.

Treći trener ove sezone i drugi bivši trener Hajduka

Istra 1961 je već donijela odluku o novom treneru, a ostat će vjerni stranci. Dogovorili su se s jednim koji je već radio u HNL-u te tamo ostavio jako dobar trag. U pitanju je bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani.

53-godišnji Talijan vraća se u HNL nakon nešto manje od tri godine, tijekom kojih je bio trener saudijskog Al-Faisalyja i švicarskog Siona.

U Hajduku je ostavio po mnogima dobar dojam. Momčad je preuzeo u siječnju 2021. godine, na petom mjestu ljestvice, nakon čak četiri poraza u prvih 12 kola. 

Iz Hajduka otišao sporazumnu, HNL mu ostao u dobroj uspomeni

Do kraja sezone upisao je 13 pobjeda, četiri neodlučena susreta i pet poraza, uz prosjek od 1.92 boda po susretu. Momčad je završila na četvrtom mjestu, s bodom iza treće Rijeke, ali čak 17 iza Osijeka te 25 iza Dinama.

Na kraju sezone ipak su došli do sporazumnog raskida, a Tramezzani se sad vraća u naše prvenstvo, gdje će startati s domaćim susretom protiv Osijeka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider