Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
dobri duh svlačionice

Vatreni dali mladom suigraču zanimljiv nadimak: ''Puca od samopouzdanja, zato ga tako zovemo''

Marco Pašalić dobio je zanimljiv nadimak.

Marco Pašalić i Ivanušec (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Nogometaši hrvatske nogometne reprezentacije odradili su prvu pripremnu utakmicu za Europsko nogometno prvenstvo, naši Vatreni bili su bolji 3:0 od Sjeverne Makedonije na Rujevici.

Slijedi privatna audijencija kod pape Franje i generalna proba protiv Portugala u subotu. Kampu se jučer pridružio Luka Modrić, kapetan je sletio na Krk i tako je kompletiran naš kadar za novo veliko natjecanje.

Zlatko Dalić, Marko Perković Thompson i Mate Bulić 2018. godine Vatrena groznica u Livnu 10 dana uoči Eura! Cijeli grad živi za Dalića i Hrvatsku divider

Jedan od dobitnika prošle klupske sezone zasigurno je Marco Pašalić, čije igre na desnom krilu Rijeke nisu prošle ispod radara izborniku Daliću. Baš je na svojoj Rujevici zabio i prvijenac za reprezentaciju, zakucao je loptu pod gredu za konačnih 3:0 protiv Sjeverne Makedonije.

Pašalić je i dobri duh reprezentacije, opušten, šaljiv, ali i marljiv radnik na terenu. Pongračić i Erlić sudjelovali su u novoj epizodi Vatrenog podcasta, suigrači iz reprezentacije ističu njegovo samopouzdanje, a tako je dobio i nadimak – McGregor.

Hoće li Hrvatska prvi put pobijediti Portugal?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider