Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
juventus se nije oglasio

Istina o slučaju Dybala, zvijezdi koja je i četvrti put pozitivna na koronavirus

Argentinski nogometaš Paulo Dybala i dalje se ne može riješiti virusa COVID-19.

Galerija Paulo Dybala (Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP)

U Italiji, ali i diljem kontinenta mnoge su obrve jučer bile podignute kada se proširila vijest da je nogometaš Juventusa Paulo Dybala i dalje pozitivan na virus COVID-19. Podsjetimo, Argentinac je prvi put bio pozitivan na testu još prije više od mjesec dana, točnije 21. ožujka.

Jučerašnja je vijest iznenadila i medije u Torinu zbog toga što je stigla – iz Španjolske. Dybala se pak nalazi u svome stanu u Torinu, gdje boravi u samoizolaciji više od mjesec dana. Pretpostavlja se da je emisiji ''El Chiringuito de Jugones'' vijest o nastavku prisustva koronavirusa dao netko iz Dybaline blizine, a torinski Tuttosport danas na naslovnici donosi, kako su je nazvali, istinu.

Istina je 

Mnogi će odmah pomisliti kako je istina drukčija od jučerašnje vijesti, ali ne, Dybala i dalje ima koronavirus u svom sustavu. Za razliku od njegovih suigrača, Ruganija i Matuidija, čije je negativne nalaze potvrdio službeno i klub, Juventus je tišinom potvrdio da je njegova zvijezda i dalje COVID pozitivna.

gol expired Prvi korak u uzletu prema vrhu: Arapi u Newcastle dovode jednog od najboljih svjetskih trenera divider

No torinski sportski dnevnik javlja kako promjena ipak ima. Prije dva tjedna Dybala je svojim Argentincima javljao o problemima s otežanim disanjem i konstantnom umoru. Takvih problema nogometaš Juventusa više nema i osjeća se zdravim iako raspoloženje njega i zaručnice mu Oriane Sabatini više nije baš najbolje.

Čini se kako Dybalu sad čeka bitka sa živcima. Dok se njegovi suigrači polako spremaju na mogućnost zajedničkih treninga, on je i dalje u izolaciji i sigurno će mu trebati duži period da se vrati u natjecateljsku formu. 

No iz kluba je najavljen novi ugovor za Argentinca za kojeg su ozbiljno zapeli neki veliki klubovi poput Bayerna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider