Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mnogo promjena

Sandra otkrila što je radila tijekom 45 dana izolacije: ''Nisam na to naviknula, a kad je bio potres...''

Nakon 45 dana izolacije u svom domu, Sandra Perković opet baca disk na stadionu Mladosti. Iako je od ove godine mnogo očekivala, jer trebale su se održati Olimpijske igre, ali i Europsko prvenstvo.

Sandra se nada da će se sve uskoro smiriti, a ne isključuje mogućnost da prvi miting na kojem će nastupiti bude Hanžekovićev memorijal koji bi se, ako sve bude u redu, trebao održati u rujnu.

''Nećemo se ljubiti, grliti...''

Iako bi nas Sandra Perković od sreće najradije sve zagrlila, jer konačno je tamo gdje najviše voli biti - na atletskom stadionu.

''Jako sam sretna jer sam se vratila na atletski stadion, ipak sam sportašica i najviše volim bacati disk. Drago mi je da se ova pandemija smiruje pa su se mjere opreza opustile i da mi vrhunski sportaši možemo trenirati'', izjavila je Sandra Perković za Dnevnik Nove TV.

Do danas je dvostruka olimpijska pobjednica kakvu takvu formu održavala na vlastitom balkonu i stanu. A sada je dobila čast prva trenirati na stadionu Mladosti.

gol expired Bivša najbolja na svijetu objavila fotku u badiću i umjesto pohvala dobila ismijavanje divider

''Tijelo je treniralo proteklih 45 dana, ali to nisu treninzi sa šipkom na koje sam naviknula. To nisu treninzi sa spravama na koje sam naviknula'', rekla je Sandra.

U kućnoj izolaciji najbolja hrvatska sportašica nije samo trenirala.

''Svašta se radilo, od čišćenja kuće do vrtlarenja, pa krečenje kuće i pripremanja raznih specijaliteta'', otkrila je najbolja hrvatska atletičarka.

Jaki potres koji je prije malo više od mjesec dana pogodio Zagreb nije ju prestrašio, ali stradali su njeni pehari u Dubravi.

''Kada je bio potres, oni veliki trofeji Dijamantne lige, koji svaki teži pet, šest kilograma počeli su padati pa je bilo kao da netko puca, a ne kao da je potres'', rekla je Sandra.

Dvostruka svjetska prvakinja i peterostruka pobjednica Europskog prvenstva posebno žali što ove godine neće biti Europskog prvenstva, a ni Olimpijskih igara.

gol expired Prvi čovjek UFC-a vjeruje da nas čeka nabolji event u povijesti: ''To još nismo imali'' divider

''Zaustavljeni smo...ali ništa, nastavit ćemo tu gdje smo stali. Opet ćemo se malo vratiti unazad, nećemo forsirati treninge i daljine kako bi sljedeće godine bili odmorniji i spremniji da pokažemo što znamo i kako umijemo, i da obranimo boje Lijepe naše'', izjavila je Perković.

Jedan Sandrin vrlo važan i drag miting još nije otkazan. Riječ je o Hanžekovićevom memorijalu koji bi se trebao održati u rujnu.

''Hanžek slavi 70 godina. Ja bih voljela da se to sve smiri, da se održi Hanžek i da svi sportaši mogu doći zasjati u punom sjaju'', kaže Sandra.

Sandra nastavlja u ritmu kuća-trening-kuća i nada se boljim danima. A kad krenu natjecanja, sigurni smo, opet će stići i medalje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider