Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SIMPATIČNO

Haalandova djevojka spustila se na teren, na zanimljiv način su proslavili osvajanje naslova prvaka Europe

Erling Haaland odnedavno više ne skriva svoju dugogodišnju djevojku.

Galerija Erling Haaland i Isabel Haugseng Johansen Erling Haaland i Isabel Haugsen Johansen Erling Haaland i Isabel Haugseng Johansen - 1 +6 Erling Haaland i Isabel Haugseng Johansen - 4

Norveški napadač Erling Haaland imao je u Istanbulu na sebi možda i najveću pažnju od svih sudionika finalne utakmice Lige prvaka.

Tijekom utakmice bila je to pažnja obrambenih igrača talijanske momčadi, koji su odradili dobar posao. Haaland se tek jednom našao u izgledoj prilici, no šutirao je u dobro postavljenog Andrea Onanu

Isabel među prvima utrčala u teren

Nakon utakmice dobio je pažnju fotoreportera, zbog zanimljivog načina na koji je slavio sa svojom djevojkom Isabel Haugseng Johansen, koja se spustila u teren s norveškom zastavom.

John Stones Manchester City uspio nešto što se nije dogodilo od Crvene zvezde prije tri desetljeća divider

Dok se čekalo proglašenje, Isabel je uzela stolicu jednog od kamermana, dok je Erling sjeo na travu pored nje. Njih dvoje su razgovarali jednostavno kao da se nalaze usred svoje dnevne sobe, a ne kao najbolji napadač svijeta i njegova djevojka nakon osvajanja najvećeg klupskog trofeja.

Haaland je inače Isabel svijetu otkrio otprilike u vrijeme prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva, a razlog je zapravo jednostavan. Iako su već neko vrijeme zajedno, ona je tek tada navršila 18 godina. Zanimljivo, također je nogometašica.

Utakmicu je gledala u društvu Erlingovog oca, Alfa Ingea.

Pep Guardiola Ovo se dogodilo tek drugi put u povijesti engleskog nogometa: Guardiola stao uz bok Alexu Fergusonu divider

Upoznali su se još u Norveškoj, u malom Bryneu odakle oboje dolaze, dok su bili članovi omladinskih kategorija istog kluba. Pretpostavlja se da su s vezom započeli dok je on bio igrač Borussije Dortmund.

Erlinga i Isabel se ne može često vidjeti u javnosti, ponajviše jer on nije netko tko favorizira veliki broj izlazaka, no tu i tamo ih kamere uhvate u shoppingu ili nekom restoranu. Prema posljednjim informacijama, Isabel još uvijek živi u Norveškoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider