Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sapunica se nastavlja

Perišić odbio novi ugovor: United se vratio s podebljanom ponudom

Manchester United vratio se s podebljanom ponudom, ali opet su dobili odbijenicu od Intera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer Ivana Perišića u Manchester United jedna je od glavnih tema prijelaznog roka. Inter je prvotno htio prodati Perišića radi financijskog fair-playa; United je to pokušao iskoristiti i spustiti cijenu s 50 na 30 milijuna eura, ali Inter je prodao nekoliko manje bitnih igrača i namaknuo potrebna sredstva.

To je stavilo United u neugodnu poziciju; Jose Mourinho je frustriran jer mu je klub doveo samo jedno od četiri željena pojačanja, a ljetna američka turneja sve je bliže. Mourinho je upravo nedjeljni let za SAD zamislio kao rok za dovođenje pojačanja, ali kako sada stvari stoje, u avionu će se naći samo Victor Lindelof.

Korijeni bi mogli ležati i u prošlom ljetu u kojem je United potrošio ogroman novac, uključujući i rekordni transfer Paula Pogbe. United je očito stvorio imidž kluba koji ne pita za cijenu, zbog čega klubovi s kojima pregovaraju ne daju nikakav popust i žele izvući maksimalnu cijenu za svoje igrače.

Na taj način zapelo je s Alvarom Moratom i Perišićem. Inter za hrvatskog reprezentativca želi 55 milijuna eura; nekoliko su ponuda odbili, uključujući i onu posljednju o kojoj su izvijestili talijanski mediji. United se vratio u Milano s ponudom od 45 milijuna eura, ali Inter je tu ponudu odbio.

Međutim, Perišić želi u Manchester United, a prema pisanju talijanskih medija zbog toga je odbio novi ugovor s Interom. Iako novi trener Luciano Spalletti želi zadržati Perišića, jasno mu je da ga ne može zadržati protiv njegove volje i da mu ne treba igrač koji nema motiva igrati za njegovu momčad.

Sapunici se zasad ne nazire kraj, a United će očito morati staviti na stol još desetak milijuna kako bi napokon slomio predstavnike Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider