Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
united iskrcao 35 milijuna

Mourinho kreće s potpisima: Prvo ovoljetno pojačanje!

Manchester United krenuo je s pojačanjima za iduću sezonu, a prvi na listi za dovođenje bio je švedski stoper Lindelof.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dosadašnji branič portugalske Benfice, 22-godišnji švedski nogometni reprezentativac Victor Lindelof, prema pisanju britanskih medija trebao bi u srijedu postati novim članom Manchester Uniteda, te tako postati prvim pojačanjem momčadi Josea Mourinha tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Procjenjuje se da je vrijednost ovog transfera 35 milijuna eura, a Lindelof bi tijekom dana trebao stići u Manchester na liječnički pregled i potpis ugovora.

Mladi je nogometaš još sinoć bio sa reprezentacijom u Oslu, ali nije ulazio u igru tijekom prijateljskog dvoboja s Norveškom koji je završio 1-1.

Lindelof je od 2011. godine u Benfici, a prije dvije godine je potpisao ugovor koji ga je za klub iz Lisabona vezao do 2020. godine. Za prvu momčad Benfice odigrao je ukupno 73 utakmice u svim natjecanjima, te je postigao dva pogotka.

U švedskoj reprezentaciji je debitirao u ožujku 2016. godine te nastupio 12 puta u nacionalnom dresu, u kojem je postigao jedan pogodak. Bio je među reprezentativcima na posljednjem Euru, gdje je bio standardnim članom prve momčadi, ali Švedska je natjecanje završila već u prvom krugu nakon poraza od Italije (0-1) i Belgije (0-1) te uz samo jedan osvojen bod protiv Republike Irske (1-1).
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider