Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će reći Mourinho?

Obrat u slučaju Perišić: Propada transfer u Manchester United?

Činilo se da je sve gotovo, ali novi trener Intera zakomplicirao je posao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić ove je sezone najtraženiji Hrvat na tržištu, a njegov prelazak u Manchester United izgleda kao gotova stvar. Interu hitno treba novac, Jose Mourinho iznimno cijeni hrvatskog reprezentativca koji bi se odlično uklopio u njegov sustav, a dogovorena je i odšteta od 52 milijuna eura kojom bi Perišić postao najskuplji hrvatski igrač svih vremena.

Međutim, njegov transfer života naišao je na jednu veliku prepreku: novog trenera Intera Luciana Spallettija. Bivši trener Rome želi igrati u formaciji 4-3-3, a kao idealan napadački trojac vidi Perišića, Icardija i Candrevu.

Talijanski mediji pišu kako će pod svaku cijenu pokušati zadržati Perišića, a 35 milijuna eura potrebnih zbog financijskog fair-playa namaknuo bi prodajom drugih igrača. Jedan od ugroženih bi vjerojatno bio i Marcelo Brozović koji je već nekoliko puta bio na izlaznim vratima kluba.

Međutim, upitno je može li Spalletti zaustaviti transfer, a već je spreman i za Perišićev odlazak. Na njegovom radaru su Federico Bernardeschi iz Fiorentine i Domenico Berardi iz Sassuola, igrači koji mogu popuniti rupu koja bi nastala odlaskom Perišića. Prijelazni rok u Interu bit će vrlo zanimljiv, a slučaj Perišić glavna tema vezana uz milanskog giganta koji pokušava vratiti staru slavu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider