Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova meta

Arsenal naciljao veliko pojačanje: Topnici spremni iskrcati 100 milijuna eura

Arsenal već dulje vrijeme aktivno traži pojačanje na krilnim pozicijama…

Galerija Lorenzo Insigne (Foto: AFP) Lorenzo Insigne (Foto: AFP) Lorenzo Insigne (Foto: AFP) +3 Lorenzo Insigne (Foto: AFP)

Arsenal će naljeto pokušati dovesti prvotimca Napolija Lorenza Insignea, piše talijanski Calciomercato.

Topnici navodno ispituju teren u Napulju i spremni su iskrcati za talijanskog reprezentativca čak stotinu milijuna eura.

Arsenal traži krilnog igrača koji bi mogao uspješno djelovati iz pozadine. Unai Emery ove je sezone bio prisiljen koristiti na krilnim pozicijama Pierrea-Emericka Aubameyanga, Mesuta Ozila, Henrikha Mkhitaryana i Alexa Iwobija.

Iako su spomenuti igrači odradili solidan posao, Topnici ipak trebaju igrača kojemu je to prirodna pozicija.

Veliki hrvatski talent na meti Barce: Spektakularan popis pojačanja, Rakitić i još tri zvijezde na listi za odstrel Momčad Barcelone (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) Rakitić i Suarez slave pogodak (Foto: AFP) +3 Matthijs de Ligt (Foto: AFP)

Yannick Carrasco, Ivan Perišić i Gelson Martins u zimskom prijelaznom roku povezivani su s Arsenalom, no nijedan od tih potencijalnih transfera nije realiziran.

Čini se da se Topnici sada okreću 27-godišnjem Talijanu. Insigne je ove sezone postigao 13 golova te je upisao sedam asistencija u svim natjecanjima.

Radi se o polivalentnom igraču koji je sposoban igrati na više pozicija. Može bez problema igrati na obje krilne pozicije i poziciji klasične desetke. Tehnički je jako dobro potkovan, niskog je težišta, teško ga je čuvati.

Mlada zvijezda Reala nekoliko mjeseci skrivala seksepilnu djevojku, ali napravili su pogrešku Maria Julia Mazali (Screenshot Instagram) Maria Julia Mazali (Instagram) Maria Julia Mazali (Instagram) +9 Maria Julia Mazali (Instagram)

Vrlo je dobar dribler, ima dobar slobodan udarac i centaršut te izražene golgeterske sposobnosti, zna postići gol. Stoga se u Arsenalu nadaju da će im obogatiti igru i donijeti kvalitetu više. Vrijedi li baš stotinu milijuna eura, to je već drugo pitanje.

Ako se ove spekulacije ostvare, to će biti rekordni ulazni transfer Arsenala, i to uvjerljivo najveći. Trenutačno je najveća kupovina Arsenala Aubameyang, za koji su Borussiji Dortmund iskrcali 64 milijuna eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider