Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačno otkriveni

Mlada zvijezda Reala nekoliko mjeseci skrivala seksepilnu djevojku, ali napravili su pogrešku

Javnost u Brazilu već nekoliko mjeseci pokušava saznati s kim je mlada zvijezda Reala Vinicius Junior u ljubavnoj vezi, ali to nikako nije uspjela.

Galerija Maria Julia Mazali (Screenshot Instagram) Maria Julia Mazali (Instagram) Maria Julia Mazali (Instagram) +9 Maria Julia Mazali (Instagram)

Vinicius Junior prije otprilike mjesec dana zaradio je puknuće ligamenata stražnjeg tibiofibularnog zgloba desnog koljena u utakmici protiv Ajaxa u osmini finala Lige prvaka, zbog čega će izbivati do kraja sezone. Samim time propustio je i priliku debitirati za reprezentaciju Brazila.

Međutim, ovih dana Vinicius je privukao zanimanje javnosti zbog svoje prelijepe djevojke. Iako ne voli puno govoriti o privatnom životu te je nekoliko puta rekao da ne želi da javnost zna tko mu je djevojka, napravio je pogrešku koja ih je razotkrila.

Naime, oboje su objavili fotografiju iz istog toaleta u samo nekoliko sati, pa se vijest brzo našla na stranicama sportskih rubrika u Španjolskoj. Radi se Mariji Juliji Mazalli, poznatoj brazilskoj manekenki koja je pet godina starija od njega.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider