Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šaka u glavu

Incident na treningu Bayerna: FC Hollywood opet luduje, žestoka tučnjava

Na treningu Bayerna došlo je fizičkog obračuna...

Jerome Boateng (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Incident na treningu Bayerna. U FC Hollywoodu nikad nije dosadno. Njemački Bild piše da je na treningu došlo do fizičkog obračuna između senatora bavarske momčadi Jeromea Boatenga i mlađahnog Leona Goretzke.

Igralo se na dva gola, a Goretzka je navodno namjerno faulirao Boatenga bez lopte. Bayernov senator ekspresno se podigao i nasrnuo na Goretzkeu. Bild piše da ga je pogodio šakom u glavu.

gol expired Legendarni nogometaš maskiran među ultrasima pratio jedan od najvećih derbija na svijetu divider

Hitro je reagirao Robert Lewandowski, koji je dotrčao do zajapurenih suigrača i odvukao pobješnjelog Boatenga. Potom je trener Hansi Flick pozvao Boatenga na stranu i očitao mu bukvicu.

Slični incidenti nerijetko su se znali događati na treningu Bayerna u bližoj i daljoj povijesti. Ne tako davno, još dok je trener bio hrvatski stručnjak Niko Kovač, u tučnjavi je sudjelovao i „mirotvorac“ u posljednjem incidentu.

gol expired Rekordni transfer Osijeka: Slavonci prodali velikog talenta sudioniku osmine finala Lige prvaka divider

Lewandowski se u travnju prošle godine sukobio s Kingsleyjem Comanom. Dvojac se prvo međusobno počastio s nekoliko sočnih psovki, a onda su poletjele šake. Izvještaji su govorili da je bilo žestoko.

Svojevremeno se pisalo da je i Niko Kovač sudjelovao u tučnjavi dok je nosio dres Bayerna. Godine 2002. zakačio se s Bixenteom Lizarazuom. Također su letjele šake. Francuz je napao Hrvata i zbog toga je novčano kažnjen.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider